Kimin ayıbı?

Kimin ayıbı?

KUSURUMUZA BAKMA MUSTAFA DENİZLİ!Ünlü Teknik Direktör Mustafa Denizli, Gebze Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Milli İrade Kent...

KUSURUMUZA BAKMA MUSTAFA DENİZLİ!

Ünlü Teknik Direktör Mustafa Denizli, Gebze Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen "Türk Futbolunun Dünyadaki Yeri" söyleşisinde deneyim ve düşüncelerini paylaşmak için Gebze’ye geldi.

BÜYÜK ŞOK YAŞADI!

Karşısında yoğun bir kalabalık bekleyen ünlü Teknik adam salonu boş görünce büyük şok yaşadı. Yarısından fazlası çocuk olmak üzere Gebze’den yaklaşık 50 kişinin katıldığı Mustafa Denizli programı da Yılmaz Vural’da olduğu gibi ilgi görmemesi şaşkınlık yarattı.

EVE LAZIM OLAN CAMİYE HARAMDIR (MİNİ YORUM)

Mustafa Denizli Türk futbolunun çok önemli bir değeri, normalde salonda oturacak yerin olmaması lazım. Böyle isimli programların çok iyi organize edilmesi gerek. Muhtemelen ciddi paralar verilerek bu isimler Gebze’ye getiriliyor. Gebze Belediye’si böyle isimleri getirip ‘ bakın biz nasıl sportif organizasyonlar düzenliyoruz’ diyerek spora hizmet ettikleri mesajı vermeye çalışıyorlar ancak bunu Gebze futbol camiası yemez. Gebze dışındakiler sadece fotoğrafa bakacağı için yiyebilir. Gebze’de Amatör futbola 5 yıldır 1 gram destek verilmedi. Gebze’li Avrupa şampiyonu Eray Şamdan kendi ilçesi tarafından sahiplenilmeyince Darıca Belediyesi’nin lisanslı sporcusu oldu. Gebze Belediye başkanı binlerce gencin spor yaptığı Gebze Metin Oktay stadının yanından 1 kere geçmedi. Gençlere hizmet eden amatörlerin halini hatırını 1 kere sormadı. Hep kaçtı, umursamadı yok saydı. Gebze’ye dışarıdan bakanlar aldanmasın. Bu imajı bundan sonra değil Mustafa Denizli’yi; Pep Guardiola’yı, Jose Morinho’yu getirseniz de düzelmez. Mustafa Denizli gibi değerli isimler elbette gelsin, fakat bir koli su alacak imkanı olmayan amatör kulüplerde desteklensin. Zamanında atalarımız ‘eve lazım olan camiye haramdır’ derken boşuna dememiş.

ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ

Bu ayıp! Mustafa Denizli’nin programına ilgi göstermediği gibi spor kenti olamayan, bir araya gelemeyen, armut piş ağzıma düş diyen zihniyetlerle dolu amatör kulüp antrenörleri ve yöneticilerinindir. Metin Oktay stadı çevresinde konuşmayla bu işler olmuyor. Bir araya gelmeyi, birlikte hareket etmeyi deneyin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.