Vatanda Partisi Gebze açıklama yapacak

Vatanda Partisi Gebze açıklama yapacak

 Vatan Partisi Gebze İlçe Sekreteri Mustafa Cerit yaptığı açıklamada,   19  Kasım Pazar günü “Atatürksüz eğitime hayır, Milli,...

 

Vatan Partisi Gebze İlçe Sekreteri Mustafa Cerit yaptığı açıklamada,   19  Kasım Pazar günü “Atatürksüz eğitime hayır, Milli, bilimsel, parasız eğitim” başlıklı bir basın açıklaması yapacaklarını açıkladı.

Cerit açıklamasında şunları ifade etti, “AKP  iktidarı 10 Kasım da Atatürk’ü keşfetti. Anıtkabire tabanını otobüslerle sevk etti. Bunu olumlu buluyoruz. Ancak Milli Eğitim politikasında Atatürk’ü unutturmak yolunda adımlar attığını görüyoruz. Zaten bu güne kadar, milli, çağdaş, bilimsel eğitimden uzaklaşılmıştı. Bu gün bazı uygulamalarda geriye dönmeler başlasa da Atatürk müfredattan çıkarılmıştır. Vatan Partisi yurt genelinde bu girişime karşı kampanya başlatmıştır. Buna bağlı olarak, Kocaelin de başlattığımız kampanya, Gebze’de, 19 Kasım Pazar günü, Gebze meydanında açacağımız standla başlayacak, “Atatürksüz eğitime hayır, Milli, bilimsel, parasız eğitim” başlıklı bildiri dağıtılacak, aynı konuyla ilgili destek imzası toplanacak ve saat 14.00 de basın açıklaması yapılacaktır”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.