Kılıçdaroğlu’na tehditlere sert çıktı

Kılıçdaroğlu’na tehditlere sert çıktı

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet mecliste yaptığı konuşmasında Adalet Yürüyüşüne çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na saldırılara...

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet mecliste yaptığı konuşmasında Adalet Yürüyüşüne çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na saldırılara sert çıktı; “Kemal Kılıçdaroğlu'nun başına gelebilecek her türlü olumsuzluğun sorumlusu bu tehditleri savuranlardır”

TBMM Başkanlık Divanı Kâtip üyesi ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet mecliste yaptığı konuşmada Adalet Yürüyüşü ile ilgili konuştu. AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adalet Yürüyüşü ile ilgili çıkışına tepki gösteren CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, “Maaşlı ak troller ülkenin bölünmesine ana muhalefet liderinin yürümesinin neden olabileceği algısını yaratmaya çalışıyor. AKP Genel Başkanı da ‘Yargı sizi yarın bir yerlere davet ederse şaşırma’ diyor. Kumpas yargısı mı? Talimatla çalışan saray savcıları mı? Bu alenen bir tehdittir ve bundan sonra Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun başına gelebilecek her türlü olumsuzluğun sorumlusu bu tehditleri savuranlardır. Sürekli tehdit edenler zannediyorlar ki, hep iktidarda kalacaklar ama yanılıyorlar. Bir gün devran dönecek o adalet, bu ülkeye gelecek ve biz bugünleri unutmayacağız. Adaletsizliği adaletle yıkacağız ve bugünden geriye sadece yarınlar için direnenler kalacak” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.