Kent Politikaları’nda gıda terörü paneli

Kent Politikaları’nda gıda terörü paneli

 Gebze Kent Politikaları Üretim ve Geliştirme Derneği Fikir Atölyesi ‘Ne Yediğimizi Ne İçtiğimizi Biliyor musunuz? Gıda Terörü’ konulu bir panel...

 

Gebze Kent Politikaları Üretim ve Geliştirme Derneği Fikir Atölyesi ‘Ne Yediğimizi Ne İçtiğimizi Biliyor musunuz? Gıda Terörü’ konulu bir panel gerçekleştirecek.

Gebze Kent Politikaları Üretim ve Geliştirme Derneği bu akşam ‘Ne Yediğimizi Ne İçtiğimizi Biliyor musunuz? Gıda Terörü’ konulu bir panel gerçekleştirecek. Gebze Kültüe Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan panelin konuşmacıları Kocaeli Gıda Mühendisleri Odası Başkanı Sema Kopal ile Tıp Doktoru Burhan Çağlar Usta olurken panelin moderatörlüğünü ise Dilek Tat yapacak. Gebze Kent Politikaları Üretim ve Geliştirme Derneği Fikir Atölyesi tarafından yapılacak olan panelin başlama saati 19.00. panelle ilgili olarak bir açıklama yapan Gebze Kent Politikaları Üretim ve Geliştirme Derneği Başkanı Ali Fuat Bilir, “Gebze Kent Politikaları Üretim ve Geliştirme Derneği Fikir Atölyesi ‘Ne Yediğimizi Ne İçtiğimizi Biliyor musunuz? Gıda Terörü’ konulu panelimize tüm herkesi davet ediyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.