Kaza değil cinayet!

Kaza değil cinayet!

 **TEM Otoyolu Gebze Muallimköy mevkiinde kontrolden çıkan tır, karşı şeride geçerek 4 aracı biçti. Kazada tatil için memleketleri Şanlıurfa'dan Almanya'ya...

 

**TEM Otoyolu Gebze Muallimköy mevkiinde kontrolden çıkan tır, karşı şeride geçerek 4 aracı biçti. Kazada tatil için memleketleri Şanlıurfa'dan Almanya'ya dönen 6 kişilik Erdoğan ailesi feci şekilde can verdi. Kazaya neden olun TIR sürçüşünün aşırı hız yaptığı ileri sürüldü.

Kaza akşam 19.30 sıralarında TEM Otoyolu Gebze Muallimköy mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ziver Aktaş idaresinde Ankara istikametine giden 33 F 4537 plakalı tır, bir anda kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Karşı şeritte araçların arasına dalan tır, önce plakası öğrenilemeyen yabancı plakalı bir cipe çarptı. Hızla ilerleyen tır daha sonra memleketleri Şanlıurfa'dan tatil bitiminde Almanya'ya dönmek üzere seyir halinde olan 6 kişilik Erdoğan ailesinin içinde bulunduğu UH MA 63 yabancı plakalı minibüse ve 34 MGY 52 plakalı otomobile çarptı. Tırın çarpması sonucu hurdaya dönen minibüsteki sürücü Adnan Erdoğan, eşi Fatma Erdoğan, çocukları Müslüm, Melisa, Yusuf, Yakup Erdoğan olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada aralarında tır sürücüsünün de olduğu 3 kişi ise yaralandı.

ÖLENLERİN 4’Ü ÇOCUK

Haber verilmesi üzerine olay yerine polisjandarmaitfaiye ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza nedeniyle iki yönlü trafiğe kapanan yolda kaza alanına ulaşan itfaiye ekipleri, araçlardaki yaralıları çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede ise aralarında 3 aylık bebek, 3, 7 ve 9 yaşlarında çocukların olduğu Erdoğan ailesinin tüm fertlerinin öldüğünü belirledi. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar ve hayatını kaybeden 6 kişi, ambulanslarla Gebze Fatih Devlet ile Darıca Farabi Devlet Hastanelerine götürüldü.

AŞIRI HIZ YAPTIĞI İLERİ SÜRÜLDÜ

Cinayet gibi kazaya neden olan TIR sürücüsü Ziver Aktaş, jandarma tarafından gözaltına alındı. Aşırı hız yaptığı ileri sürülen şoför Ziver Aktaş ifadesinde, TEM Otoyolu Osmangazi Köprüsü bağlantı yoluna doğru yaklaşırken bir aracın önüne geçtiğini, çarpmamak için direksiyonunu kırınca kontrolü yitirip karşı şeride geçerek kazaya neden olduğunu iddia etti. Ziver Aktaş, jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecekti.

CENAZELER GAZİANTEP’E GÖNDERİLDİ

Öte yandan Erdoğan ailesinin cenazeleri Gebze’de yapılan otopsilerin ardından dün uçakla Gaziantep'e gönderildi.  Kaza sonucunda tamamı ölen 6 kişilik Erdoğan ailesinin yakınları da Asri Mezarlıktaki gasilhaneye akın etti. Ailenin gözyaşlarına boğulan yakınları sinir krizleri geçirdi. 




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.