Kavşakta trafik çilesi! 

Kavşakta trafik çilesi! 

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU tarafından merkez mezarlığı kavşağında yapılan çalışmalar trafiği önemli ölçüde etkiliyor. Sürücüler...

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU tarafından merkez mezarlığı kavşağında yapılan çalışmalar trafiği önemli ölçüde etkiliyor. Sürücüler ise pazartesi ve Cuma günleri büyük sorun yaşıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Mevlana Pazar yeri ve yeni adliye binası arkasında yapmayı planladığı yolda sona geliniyor. Yol dolayısı ile İSU da merkez mezarlığı kavşağında alt yapı çalışmaları yapıyor. Çalışma dolayışı ile yolun mezarlıktan Gebze’ye gelen kısmı kapatılarak trafik karşı şeride veriliyor. Sabah ve akşam saatlerinde büyük sorun olan trafikte sürücüler isyan noktasına geliyor. Çalışmaların da yavaş ilerlediğini söyleyen sürücüler, özelikle sabah ve akşam saatleri ile Cuma ve pazartesi günleri uzun kuyruklar oluştuğuna dikkat çektiler. Çok sayıda sürücü, her gün binlerce insanın mağdur olduğuna dikkat çekerek çalışmaların hızlandırılmasını istediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.