Katırcıoğlu’ndan şehit ailelerine ziyaret

Katırcıoğlu’ndan şehit ailelerine ziyaret

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ:AK Parti Kocaeli milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, il başkanlığın her hafta farklı ilçede düzenlediği STK buluşma programı...

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ:

AK Parti Kocaeli milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, il başkanlığın her hafta farklı ilçede düzenlediği STK buluşma programı olan 'Cumartesi Buluşmaları' kapsamında bu hafta Çayırova'daydı. Katırcıoğlu, bu program sonrasında Darıca, Gebze ve Başiskele'de çeşitli ziyaretler de yaptı. Katırcıoğlu'na ziyaretlerde; il başkanı Şemsettin Ceyhan, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba da eşlik etti. İlk olarak Gebze'ye geçen AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Köksal Tatoğlu'nun babası Ensar Tatoğlu'nun cenaze törenine katıldı, taziye dileklerini iletti.

TAZİYELERİNİ İLETTİ

Milletvekili Katırcıoğlu, cenaze töreni sonrasında, Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Darıcalı Murat Tevlim'in ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Ardından ise 15 Temmuz şehitlerinden üniversite öğrencisi Ömer Can Açıkgöz'ün ailesini ziyaret etti, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan'ın hediyesini takdim etti. Milletvekili Katırcıoğlu, Başiskele'ye de giderek, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Akıncılar Üssü'nde şehit olan Emrah Sapa'nın Başiskele'deki ailesine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan'ın hediyesini teslim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.