Karakaya 86’da bir araya geldiler

Karakaya 86’da bir araya geldiler

  ** GOSB katılımcıları Karakaya 86 Katoforez Kaplama Kimyevi Mad. Mak. İnş. San. Tic. Ltd. Şti.’de bir araya geldi. GOSB katılımcıları...

 

 

** GOSB katılımcıları Karakaya 86 Katoforez Kaplama Kimyevi Mad. Mak. İnş. San. Tic. Ltd. Şti.’de bir araya geldi.

 

GOSB katılımcıları 20 Temmuz 2017 Perşembe günü Karakaya 86 Katoforez Kaplama Kimyevi Mad. Mak. İnş. San. Tic. Ltd. Şti.’de bir araya geldi. Sanayici Sohbetleri toplantıları bu kez, Karakaya 86 Katoforez Kaplama Kimyevi Mad. Mak. İnş. San. Tic. Ltd. Şti. Ali Karakaya,  Şeref Karakaya,  Ramazan Karakaya ve Hasan Karakaya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Katılımcılar, Sema Karakaya tarafından yapılan sunum ve gruplar halinde gerçekleştirilen tesis ziyareti ile Karakaya 86 firmasını yakından tanıma imkanı buldular. Toplantıya, Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaların temsilcilerinin yanısıra, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ile Gebze Teknik Üniversitesi akademisyenleri de katılım gösterdi.  Toplantı, toplu fotoğraf çekimi ile sonlandırıldı. Bir sonraki toplantı, Ağustos ayı içinde, Colgate-Palmolıve Temizlik Ürünleri San. ve Tic. A.Ş.’de gerçekleştirilecek.

KARAKAYA 86 HAKKINDA

Müşteri memnuniyetini ilke edinen Karakaya86 firması, çalışma hayatına 1986 yılında,Kartal'da çinko elektrolize kaplama faaliyetiyle başlamıştır. 1997 yılında ise Kartal'da, Türkiye'deki ilk fason çalışan kataforez hattını kurarak hizmet vermeye devam etmiştir.

Ekonomik çözümlerle, müşterilerine kaliteli hizmet sunmak için; 2003 yılında yatırım çalışmalarını başlatmıştır. 2004 yılında, Gebze'deki 11000 m² ‘lik alanı üzerine fabrikasını kurarak, 1550 m² ' lik toplam kapalı alanda faaliyetini sürdürmüştür.

2005 yılında, Elektrostatik Toz Boya hattını bünyesine dahil etmiştir. 2008 yılında kapasitesini artırmak için, 2.kataforez hattını ve bununla birlikte yeni Elektrostatik Toz Boya hattını kurarak, toplam kapalı alanını 3100 m2'ye yükseltmiştir. Müşteri isteği doğrultusunda, Karakaya86 firmasında kumlama, vibrasyon, kromat kaplama ve yaş boya hizmeti de verilmektedir.

Karakaya 86, 2015 yılından bu yana Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde 10.000 m² ‘lik alan üzerine kurduğu merkez fabrikasında Müşterilerimize  hizmet sunmaya devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.