Karabacak dernek başkanlarıyla buluştu

Karabacak dernek başkanlarıyla buluştu

  Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Yerel Buluşmalar” adı altında düzenlenen toplantılara bir yenisini ekleyerek, dernek başkanları...

 

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Yerel Buluşmalar” adı altında düzenlenen toplantılara bir yenisini ekleyerek, dernek başkanları ile bir araya geldi.

Darıca Belediyesi Teras Cafe Restaurant’ta düzenlenen programa Başkan Karabacak’ın yanı sıra Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, Darıca Belediyesi Başkan Yrd. Metin Söylemez ve ilçede faaliyet gösteren derneklerin başkanları katıldılar. Programa katılımlarından dolayı dernek başkanlarına teşekkür eden Başkan Karabacak, “Birlik ve beraberlik anlamında ilçemizde sergilenen güzel tablonun devamını temenni ediyorum. Ülke olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemlerdeyiz. Belediye olarak her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Başta ihalesini gerçekleştirdiğimiz Kapalı Pazar Alanı Projesi olmak üzere yeni projelerle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. ” diyerek kısa bir selamlama konuşması yaptı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.