KALBİMİZ SİZİNLE ÇOCUKLAR

KALBİMİZ SİZİNLE ÇOCUKLAR

Altyapının parlayan yıldızı Beylikbağıspor bugün yeni bir tarih daha yazmayı hedefliyor.U-16 Ligi Türkiye Şampiyonası’nda son 20 takım arasına kalmayı...

Altyapının parlayan yıldızı Beylikbağıspor bugün yeni bir tarih daha yazmayı hedefliyor.

U-16 Ligi Türkiye Şampiyonası’nda son 20 takım arasına kalmayı başaran Beylikbağıspor, 2.Tur için sahne alıyor. Final grubuna kalma mücadelesini Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde verecek olan yeşil-beyazlılar ilk maçını bugün saat 17.00’de oynayacak.

BU YOL FİNALE GİTSİN

Bölgemiz futbolunda ‘altyapı’ denince akla gelen ilk kulüplerden olan Beylikbağıspor, U-16 Türkiye Şampiyonası’nda 2. tur ilk maçına bugün çıkıyor. Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde oynadığı 1. tur maçlarında İstanbul takımlarını geride bırakarak şampiyon olan yeşil-beyazlı ekip, Türkiye’de son 20 takım arasında kalmayı başarmıştı. Temsilcimizin şimdiki hedefi, adını final grubuna yazdırmak. Maçlarını Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde oynayacak olan yeşil-beyazlılar şampiyonanın ilk gününde bay hakkını kullandı. İnegölspor ve İstanbul ekibi Bağlarbaşı ile aynı grupta yer alan ekibimiz ilk maçını bugün  saat 17.00’de Ayvalık Stadı’nda oynayacak. Gazetemiz baskıya hazırlandığı saatlerde, İnegölspor-Bağlarbaşı maçı oynanıyordu. Yeşil-Beyazlılar bu karşılaşmanın mağlubuyla bugün  karşı karşıya gelecek. Beraberlik halinde ise rakibin İnegölspor olacağı ifade edildi.

 

FİNAL PAZAR GÜNÜ

U-16’da Türkiye Şampiyonası 2. tur maçları Balıkesir (Ayvalık), Sivas, Deniz ve Kahramanmaraş’ta oynanacak. 2. tur’un Balıkesir ayağında mücadele edecek takım ise Beylikbağıspor ile birlikte 6. 3’erli 2 ayrı grupta oynanacak maçlarda gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar Pazar günü final grubuna kalma mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Diğer grupta Bursa takımları Arabayatağı, Fethiye İdmanyurdu ve Seyrantepe Of takımları yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.