Kağıt Müzesi tatilde öğrencileri bekliyor

Kağıt Müzesi tatilde öğrencileri bekliyor

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seka Kağıt Müzesi, müze ziyaretçilerini ağırlamanın yanı sıra eğlenceli ve eğitici etkinliklerle hizmet...

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Seka Kağıt Müzesi, müze ziyaretçilerini ağırlamanın yanı sıra eğlenceli ve eğitici etkinliklerle hizmet vermeye devam ediyor. Seka Kağıt Müzesi’nde gerçekleştirilen Kağıt Sanatları eğitimi ile çocuklar kağıdın dünyasını keşfediyor. Yeni kurulan ahşap atölyesi de katılımcılardan büyük ilgi görüyor. Okulların yarı yıl tatiline gireceği bugünlerde Kağıt Müzesi’ndeki kağıt sanatları ve ahşap atölyeleri öğrencileri, eğlenceli ve eğitici bir aktivitenin içine çekmeyi bekliyor. Seka Kağıt Müzesi’ndeki atölyeler yarı yıl tatilinde de öğrencilere hizmet verecek.

BAŞVURULAR ALINIYOR

Kağıt Hamurundan Nesneler Atölyesinde, çocuklar ilk olarak masalarında hazır olarak bulunan malzemeler yardımıyla hamur yapıyor. Ardından seçtikleri kalıplara hamurları döküyorlar. Ortaya çıkan nesne kurutularak, guaj boyayla boyanıp çocuklara hediye ediliyor. Origami ve Quilling atölyelerinde kağıt sanatıyla ilgili tasarımlar yapılıyor. Çocuklar, Ahşap Atölyesinde ise özel makine tezgâhlarında kendi ahşap tasarımlarını yapabilecekler. Programa katılım için 0262 332 5347 no’lu telefondan bilgi alınabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.