Kadınlar Günü’ne Özel Etkinlikler

Kadınlar Günü’ne Özel Etkinlikler

  Gebze Center, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlara yönelik keyifli etkinlikler düzenliyor.Center, bölge halkını dünyaca ünlü markalarla...

 

 

Gebze Center, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlara yönelik keyifli etkinlikler düzenliyor.

Center, bölge halkını dünyaca ünlü markalarla buluşturmanın yanı sıra misafirleri için birbirinden renkli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Gebze Center, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadın misafirleri için düzenlediği birbirinden eğlenceli etkinliklerle alışverişi keyifli hale getiriyor.

Gebze Center, ilk olarak 8-11 Mart’ta saat 14.00-18.00 arasında “Neşeli Tırnaklar” etkinliğini gerçekleştirecek. Tüm dünyada “nail art” (tırnak süsleme sanatı) olarak anılan etkinlik kapsamında, dileyen kadınlar, tırnaklarını çeşitli desenlerle süslemenin inceliklerini öğrenme fırsatı bulacaklar.

10-11 MART TARİHLERİNDE

10-11 Mart tarihlerinde ise bazı bitki türleri için cam kaplar içinde yaşam ortamı yaratan “Teraryum Atölyesine” katılma fırsatı bulacak olan kadınlar, kendi Teraryumlarını yaratacak. 

12 kişilik ekipler halinde gerçekleştirilecek olan “Teraryum Atölye” çalışmaları saat 14:00,15:00,16:00 ve 17:00 arasında yapılacak. Hayal güçlerine göre, cam kapların içinde bitkilerden oluşan bir flora kurgulamak isteyen kadınların, “Teraryum Atölye” çalışması öncesi etkinlik alanı girişinde kayıt yaptırması gerekiyor.

Gebze Center, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde keyifli vakit geçirmek isteyen tüm kadınları birbirinden keyifli etkinliklerine bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.