İYİ Parti’den sert tepki!

İYİ Parti’den sert tepki!

 İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ekrem Korkmaz yazılı bir açıklama yaparak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın Meral Akşener’le...

 

İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ekrem Korkmaz yazılı bir açıklama yaparak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın Meral Akşener’le ilgili paylaşımlarına sert tepki gösterdi.

İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ekrem Korkmaz yaptığı açıklamada; “AK Parti Darıca İlçe Başkanı sıfatını hasbelkader ve şimdilik üzerinde taşıyan bir şahsın, Türkiye’nin umudu, milyonların kurtuluş müjdecisi sayın genel başkanımız Meral Akşener hakkında yapmış olduğu ve daha sonra da kendince düzeltmeye yeltendiği sosyal medya paylaşımı, yalnızca ilgili şahsın terbiye düzeyi ile ilgili bilgi vermekle kalmamakta aynı zamanda ülkemizde eğitim sorununa acilen çözüm bulunması ihtiyacını da gözler önüne sermektedir. Bu ülkede zübük siyasetine yer olmamalıdır. Bu açıklamamızı yalnızca ilgili şahsa yönelttiğimizi, Ak Parti camiası ve onun değerli mensuplarını incitmek düşüncesinde olmadığımızı, hiçbir zaman bu camianın liderine ve değerlerine saldırmak gibi bir densizlikte bulunmayacağımızı,  edep ve terbiyemizin gereği olarak özenle belirtmek isteriz. İlgili şahsın paylaşımının başında “kadın” sözcüğü kullanılarak ayrımcı ve cinsiyetçi bir yaklaşım sergilenmiş, kadın kimliğine açıkça saldırılmıştır. Bu şahsın daha önceki açıklamalarında eleştirdiği kişilerin cinsiyetinin “erkek” olduğu belirtilmezken bu utanç paylaşımında niçin ısrarla “kadın” kimliğinin vurgulanmaktadır? Bir yorumda “kadın” kimliğine vurgu yapılması nasıl bir ruh halinin ve terbiyenin ürünüdür? Kadın kimliği üzerinden hakarete yeltenmek bir acizlik göstergesi olduğu kadar, yüce dinimizin ve kadim kültürümüzün kadına ve anneye verdiği değerden habersiz olunduğunu da ortaya koymaktadır.” Dedi.

Korkmaz ayrıca; “Hangi alanda uzman olduğunu, eğitim seviyesinden çıkaramadığımız Bay Bıyık “beyin ve zeka” konusunda yorum yapmaktadır. Biz bu şahsın zeka düzeyi hakkında bilgi sahibi olamadığımız için, kendisi de bir zeka testi yaptırıp kamuoyu ile paylaşmadığı için bu hususta olumlu yada olumsuz bir beyanda bulunamayacağız. Bununla birlikte; yaptığı utanç paylaşımına bakarak bazı değerlendirmeler yapacağız.  Zeka dersi vermeye kalkışan Bay Bıyık’ın daha kendi ana dilini kullanmayı ne ölçüde becerebildiği, paylaşımında kendini ele vermektedir. Daha da ilginç olanı; şu haline bakmayıp sayın Genel Başkanımızın ülkeyi yönetme iddiası hakkında söz söylemeye yeltenen Bay Bıyık; kendi partisinin stratejisini dahi kavrayabilmekten uzaktır. Ömründe kaç kitap okuduğu, mantık ve siyaset bilimi hakkındaki dağarcığı meçhul olan bu şahıs; kendi partisinin ve liderinin uyguladığı görmezlik stratejisini bile kavrayamamış,  sayın Genel Başkanımızın tweetinin reklamını yapmış, göze gireyim derken kendi liderine karşı yapılan bir paylaşımı daha geniş kitlelere ulaştırmış, “lokum” demeye çalışırken çam devirmiş ve böylece siyasi kabiliyetini tüm kamuoyu önünde ifşa etmiştir. “ dedi.

Her ne kadar tahsil yalnızca cehaleti ortadan kaldırıyor olsa da; biz yine de Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerine çağrıda bulunuyoruz; ortaöğretim müfredatında Türkçe ve Felsefe derslerine lütfen ağırlık veriniz, veriniz ki bizler eğitim sisteminin aksayan yönlerine kötü örnekler vesilesiyle tanık olmayalım. Paylaşımına yapılan yüzlerce aleyhte yorumu silmekle, daha sonra yorumunun hedef kitlesini kısıtlamakla bilgisayar başında saatlerini tüketen Bay Bıyık; en sonunda da yorumunu düzeltmek zorunda kalmıştır. Meral Akşener’in evlatları olarak; bu milletin yegane umuduna yapılan hiçbir saldırıyı karşılıksız bırakmayacağımızı, hak ettiği karşılığı meşru zeminlerde ve bize yakışan terbiye dahilinde vereceğimizi, bunun daha bir başlangıç olduğunu saygı ile kamuoyuna duyururuz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.