İyi Parti’den Pazarcılar Odası ziyareti

İyi Parti’den Pazarcılar Odası ziyareti

  İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı nezaket ziyaretleri ve tanıtım turlarına hızla devam ediyor. İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur...

 

 

İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı nezaket ziyaretleri ve tanıtım turlarına hızla devam ediyor. İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur ve Yönetimi Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erat’ı makamında ziyaret etti. Pazarcılık ve Pazar esnafının sorunları üzerine bir süre sohbet ettiler.

Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erat, “ Gebze gibi anakent bir kentin hal ihtiyacına mevcut halin cevap vermiyor, Orhanlı’ya yapılan büyük hala ise Gebze esnafı dahil edilmedi. Cuma pazarının kapatılacak olması ve Gaziler bölgesindeki kalıcı pazara taşınacak olmasının iyi ve kötü yanları var. Belki Cuma günü kent içi trafik rahatlayacak, ancak ihtiyacını pazardan karşılayan dar gelirli vatandaş için ciddi bir sıkıntı doğuracak kanısındayım” Dedi.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur ise, kent pazarlarının çok önemli olduğunu, dar gelirli vatandaşların, ulaşım ve uygun alışverişleri için vazgeçilmez bir yer olduğunu vurguladı, Mevcut belediyelerin, birtakım uygulamalar yaparken, çok yönlü düşünmesi gerektiği vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.