İstasyon’dan Köşker’e teşekkür

İstasyon’dan Köşker’e teşekkür

  Bünyesinde barındırdığı Anaokulu Üniversitesi, GESMEK kursu, GESMEK Çocuk Kursu, Kütüphanesi, Spor Salonları, diyetisyen hizmeti ve çalışma...

 

 

Bünyesinde barındırdığı Anaokulu Üniversitesi, GESMEK kursu, GESMEK Çocuk Kursu, Kütüphanesi, Spor Salonları, diyetisyen hizmeti ve çalışma sınıflarıyla İstasyon bilim Sanat Merkezi her yaştan Gebzelilerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

İstasyon Mahallesi Muhtarı Mehmet Keskin mahalle olarak belediye hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Mahalle Muhtarı Keskin, “İstasyon Mahallesi olarak belediyemizin hizmetlerinde oldukça memnunuz. Mahallemize kazandırılan Bilim Sanat Merkezi mahallemizin adeta çehresini değiştirdi. Mahallemize kazandırılan bu hizmet sayesinde ev hanımlarımız, genç kızlarımız boş vakitlerini burada düzenlenen etkinliklere, kurslara katılarak verimli bir şekilde değerlendiriyor. Ayrıca çocuklarımız buradaki kurslara katılıyor ve kütüphanesinden faydalanabiliyorlar. Nezih ve güvenli bir ortamda ders çalışırken ailelerinin de gözleri arkada kalmıyor. Ben şahsım ve mahalle halkı adına böylesine güzel bir hizmeti mahallemize kazandıran Belediye Başkanımız Adnan Köşker’e çok teşekkür ediyorum” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.