İrfan Ayar hızlı başladı

İrfan Ayar hızlı başladı

**Geçtiğimiz günlerde AK Parti genel merkezi tarafından AK Parti Gebze İlçe Başkanı adayı olarak atanan İrfan Ayar çalışmalarına hızlı bir şekilde...

**Geçtiğimiz günlerde AK Parti genel merkezi tarafından AK Parti Gebze İlçe Başkanı adayı olarak atanan İrfan Ayar çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Ayar, eski vekiller ve partilileri ziyaret ederek destek istedi.

İrfan Ayar parti içi görüşme ve ziyaretler çerçevesinde eski milletvekilleri Eyüp Ayar, M. Ali Okur ile bir araya geldi.  Görüşmelerde partinin önümüzdeki dönem ki çalışmalarına ilişkin olarak görüş alışverişinde bulunuldu.  Ayar ve Okur ise ilçe başkan adayı İrfan Ayar’a başarılar dileyerek her zaman yanında olacakları mesajını verdiler.

İrfan Ayar ziyaretlerine eski milletvekili Cemalettin Kaflı,   Darıca eski İlçe Başkanı Hakan Höbek,  AK Partinin Gebze mevcut ilçe başkanı Hasan Soba,  kurucu ilçe başkanı Metin Gökçe ile devam etti.

AK Parti’nin Gebze ilçe başkan adayı İrfan Ayar,  2019 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanmak için şimdiden çalışmalara başladıklarını belirterek, kongre sonrası ise çalışmaların hızlı bir tempoda devam edeceğini vurguladı.  İrfan Ayar önümüzdeki günlerde ise teşkilatla ziyaretlerine devam edecek bu  çerçevede mahalle başkanlarıyla bir araya geleceği bildirildi.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.