iOS 11.0.3’ün sorunları neler? Apple’dan şok hamle, o ,iPhone üretimden kaldırıldı…

iOS 11.0.3’ün sorunları neler? Apple’dan şok hamle, o ,iPhone üretimden kaldırıldı…

Apple’ın iOS 11’deki hataları gidermek için yayınladığı üçüncü ara güncellemesi de sorunlu çıktı. Birçok kullanıcı iOS 11.0.3 konusunda şikayetçi....

Apple’ın iOS 11’deki hataları gidermek için yayınladığı üçüncü ara güncellemesi de sorunlu çıktı. Birçok kullanıcı iOS 11.0.3 konusunda şikayetçi. İşte iOS 11.0.3 sorunlarından bazıları...

Apple, geçtiğimiz günlerde iOS 10.3.3 ve iOS 11’e dönüşün yolunu kapatmıştı. Ancak sadece iPhone 6s için iOS 10.3.3’ü imzalamaya devam ettiği görülüyor. iOS 11 için büyük yenilikler yolda! iPhone 6s’e iOS 10.3.3 yüklenebiliyor! Ayrıca iPhone 8’in çıktığı gün iPhone 7 256 GB’lık sürümünün üretimi de durduruldu. Türkiye fiyatı 4300 liraydı. Stoklardaki iPhone 7 256 Gb’lık modeller tükenene kadar satışta olacak.

iOS 11.0.3 SORUNLARIYLA GELDİ

Apple, iOS 11'i yayınladıktan sonraki üç hafta içinde üç ara güncelleme ile hataları düzeltmeye çalıştı. Fakat her yeni güncelleme yeni sorunları da beraberinde getirdi. Reddit ve sosyal medyada iOS 11.0.3 ile ilgili birçok şikayet var.

iPhone 6s'e iOS 10.3.3 yüklenebiliyor! iPhone 6s'e iOS 10.3.3 yüklenebiliyor!

Üç emoji ile iOS 11 fotoğraflarınıza erişilebilir!

iOS 11 mobil işletim sistemindeki bir hata, kötü niyetli kişilerin fotoğraflarınıza kolayca erişmesine sebep olabilir. Telefon numaranızı bilen kişi, kolayca cihazınızın güvenlik yöntemlerini aşabiliyor ve fotoğraflarınız saldırıyı yapan kişinin telefonuna aktarılabiliyor. Google ile Apple işbirliği başladı! iOS 11 güvenlik açığı fotoğraflarınızı kaptırabilir!

Hatalardan bazıları is şu şekilde sıralandı…

“Rasgele gecikme . Uygulamalarda donmalar. Pil ömrü önemli ölçüde azalıyor. Kontrol merkezi / kilit ekran ses kontrolleri çalışmıyor (arabamda bluetooth'u da etkiliyor). Touch ID bazen çalışmıyor. Telefonum iPhone 7 ”

Apple'ın yaptığı son güncelleme bu sorunlara rağmen bazı hata düzeltmelerini de içeriyor. Güncelleme ile bazı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinde ses ve dokunma ile ilgili geri bildirim sorunu giderildi. Ayrıca serviste orijinal Apple parçaları takılmayan bazı iPhone 6s ekranlarındaki ekrana dokunulduğunda cihazın tepki vermemesi sorunu da düzeltildi.

Eğer iPhone 7 ve iPhone 6s'te bu sorunlar varsa iOS 11.0.3 yüklenebilir. Ya da güncellemeyi yüklediyseniz geri dönmenize gerek yok. Ancak örneklerde yer alan problemleri siz de yaşıyorsanız iOS 11.1 güncellemesini beklemek zorundasınız.

iOS 11 batarya sorunu çözüldü! iOS 11 batarya sorunu çözüldü!

Şu ana kadar iPhone 8 ve iPhone 8 Plus kullanıcılarından yeni güncelleme ile ilgili hata raporu gelmedi. Yeni iPhone'lar hariç iOS 11.0.3 neredeyse bütün iOS cihazları etkilemiş görünüyor. Apple'ın önümüzdeki hafta iOS 11.0.4 güncellemesini yayınlaması bekleniyor.

iOS 11'in ilk büyük ara güncellemesi olan iOS 11.1'in de Kasım ayının ilk haftasında iPhone X'in satışa çıkmasıyla birlikte yayınlanması bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak Sözcü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.