İnşaat Fakültesinde mezuniyet coşkusu

İnşaat Fakültesinde mezuniyet coşkusu

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünün 2016-2017 Akademik Yılı mezuniyet töreni Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür...

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünün 2016-2017 Akademik Yılı mezuniyet töreni Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde eğitimlerini başarıyla tamamlayarak mezun olamaya hak kazanan öğrenciler hep birlikte keplerini havaya atarak mezuniyet ve sevinçlerini aileleriyle paylaştı. Mezuniyet törenine Kocaeli Üniversitesi İnş. Müh. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Safa Bozkurt Coşkun, Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Utkan MUTMAN, Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç Dr. Hakan ERDOĞAN, Öğretim Görevlilerinden Doç. Dr. Mücahit OPAN, Doç. Dr. Salih Taner YILDIRIM, Yrd. Doç. Dr. Adnan ÖNER,  Arş. Gör Dr. Serkan ENGİN, Arş. Gör. Cüneyt YILMAZ, Arş. Gör. Onur ÖZTÜRK, Arş. Gör. Servet MERT KUTSAL ve Arş. Gör. Aytuğ SEÇKİN  müdürler, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

MÜHENDİSLİK YEMİNİNİ OK YAPTIRDI

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başar dileklerinin ardından İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok tarafından öğrencilere “Mühendislik Yemini” ettirildi. Ok yaptığı konuşmada, “İnşaat Mühendisleri Odası olarak onlarla mezuniyet gününün mutluluğunu, gururu ve coşkusunu paylaştık. Tüm mezunlarımızı kutluyor, İnşaat Mühendisleri Odası bünyesinde, ülkemizi ve mesleğimizi daha iyi noktalara taşımak için, birlikte çalışmaya çağırıyoruz. Yeni yaşam döneminde, genç meslektaşlarımıza sağlık ve başarılar diliyorum. Yolunuz ve bahtınız hep açık olsun" dedi. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok tarafından  bölümünü birincilikle bitiren Müslüm Işık, ikincilikle bitiren Göktuğ Tüfekçi ve üçüncülükle bitiren Aldin Kavazoviç’e  kol saati ve plaketten oluşan bir armağan takdim edildi. Ardından tüm mezun öğrenciler toplu olarak bu güzel günlerini kep atarak sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.