İlk ihracata deve kesti

İlk ihracata deve kesti

Denizlili iş kadını ilk ihracat adağını yerine getirdi. Sahibi olduğu tekstil firmasının ihracat yapması halinde deve keseceği sözünü veren iş kadını...

Denizlili iş kadını ilk ihracat adağını yerine getirdi. Sahibi olduğu tekstil firmasının ihracat yapması halinde deve keseceği sözünü veren iş kadını deve kesti. Yaklaşık 100 bin dolarlık ilk icraatını Cezayir’e yapan iş kadını Latife Ertuğrul, ihracatının devam edeceğini söyledi.

Denizli'nin Merkezefendi İlçesi'nde hizmet veren Ertuğrul Tekstil sahibi Latife Ertuğrul, ihracat rekorları kıran Türkiye ve Denizli'de, yaptıkları ilk ihracattan dolayı deve kesti. Temmuz ayında firmanın ilk ihracatını Cezayir'e yapan iş kadını, Türk ekonomisine verdiği katkıdan dolayı memnun olduğunu söyledi.

resimid_3804598

İlk ihracatı olan ve yaklaşık 100 bin dolarlık  havlu bornoz ihracatı yapan Ertuğrul, “İlk ihracatımızı yaptığımızda deve keseceğiz diye adağımız vardı. Bunun gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlk yola çıktığımızda bir makinemiz vardı. Daha sonra 5 makine olduk, boy dikim makinası aldık, işlerimiz büyüdüğünde paket ekibi kurduk. Yeni yere taşındık ve oradan buraya taşındık. İşlerimiz ilerledi. Makineyi arttırdık, ikinci makinemiz ile yola devam ediyoruz.

Hedefim fasoncu olarak kalmak değildi. İleriye dönük iş adamlarımız gibi başarılı iş kadınları gibi bende ihracat yapmak istedim. Bu benim için hayaldi, gerçekleştirmek için 4 yıl çabaladık ve ulaştık. Bugünde adağımızı gerçekleştirdik. İhracatımızı Cezayir'e yaptık. Mutluyuz, huzurluyuz, inanmak başarmanın yarısıdır. Bende bunu gördüm. Hedefimiz büyük, hayallerimiz büyük Allah'ın izni ile de Denizli de ihracatta da adımızı duyuracağım. İnşallah da başaracağım” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak:SÖZCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.