‘İktidar partisi İYİ Parti’den korkuyor’

‘İktidar partisi İYİ Parti’den korkuyor’

(ÖZEL HABER) İYİ PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANI NUSRET ACUR:‘İktidar partisi İYİ Parti’den korkuyor’  ** İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı...

(ÖZEL HABER)

 

İYİ PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANI NUSRET ACUR:

‘İktidar partisi İYİ Parti’den korkuyor’

 

 

** İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, İYİ Parti’nin seçimleri girip girmeyeceği ile ilgili olarak, “Vallahi ben iktidarın bu kadar korktuğunu bilmiyordum. İYİ Parti elbette ki seçimlere girecek.” dedi.

 

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur gerçekleşen olağan ilçe kongresinin ardından ilk açıklamasını gazetemize yaptı. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan gerçekleşen olağan ilçe kongresiyle ilgili olarak, “Güzel bir başlangıç yaptık. ilçe kongremize yoğun bir katılım oldu. Bizi tek üzen aynı gün Gebze de şehit cenazesi olmasıydı. Bu nedenle içimiz oldukça buruktu. Programı yarıda keserek cenaze merasimine katıldık. Tören bitimi tekrar gelerek oy kullanma işlemlerine devam edildi. Kısa zamanda organize olmamıza rağmen başarılı ve katılımlı bir kongre atlatmış olduk.” dedi.

İL KONGRESİ MART AYINDA

33 asil 33 yedek olmak üzere toplam 66 kişiden oluşan bir ilçe yönetimi oluşturduklarını ifade eden Nusret Acur, “İlçe kongremizde aynı zamanda 116 kişilik il delegesini seçtik. Tarihi kesin olmamakla birlikte mart ayının içerisinde il kongresinin yapılması planlanmakta. Sınırlı sayıda da olsa ilçe yönetiminde biraz değişime gitmek durumunda kaldık. Birkaç arkadaşımız zaman problemi yüzünden yer alamadılar. Birkaç arkadaşımız da farklı ilçelerde olmaları nedeni ile bulundukları ilçelerde görev arzu ettiler. Dolayısıyla 12 kişilik bir kadro yenilememiz oldu.

ÜYE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı olarak ilk etapta resmi ziyaretlere başlayacaklarını ifade eden Acur, “Akabinde ivedilikle teşkilatlanmamızı tamamlayarak sahaya çıkacak olan geniş kitleleri hazır hale getireceğiz. Bu anlamda üye kayıtlarımız da tüm hızıyla devam etmekte. Toplantı günlerimiz Salı akşamları saat 19:30 olarak belirlendi. Görev dağılımları da bu hafta tamamlanacak. İlçe binamızın resmi açılışını daha yapmadık. İlçe binamızın resmi açılışına genel başkanımızın geleceğini umut ediyoruz.

AKŞENER’E DAVETİYE GÖTÜRECEĞİZ

Bu konu ile alakalı önümüzdeki hafta genel merkezimize giderek resmi davette de bulunmayı düşünüyoruz. Tarihi henüz net olmamakla beraber genel başkanımıza uygun olan bir tarihte açılışımızı yapmayı planlamaktayız.” diyen Acur son olarak İYİ Parti’nin seçimlere girip girmemesiyle ilgili olarak, “Bunu ısrarla iktidar partisi ve ona yakın odaklar dillendirmekte. Vallahi ben bu kadar korktuklarını bilmiyordum. İyi parti elbette ki seçimlere girecek. Buna engel bir durum söz konusu değil.” dedi.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.