İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

Hafta boyunca etkin olacak Jüpiter-Uranüs karşıtlığı ile aşk ve ilişkilerde yaşanılan krizlerin sizin açınızdan ilerleyen günlerde bir fırsat olduğunu...

Hafta boyunca etkin olacak Jüpiter-Uranüs karşıtlığı ile aşk ve ilişkilerde yaşanılan krizlerin sizin açınızdan ilerleyen günlerde bir fırsat olduğunu anlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Hiç olmayacak dediğiniz ve ümidinizi kestiğiniz o ilişki mucizevi bir şekilde hayatınıza dâhil olabilir.

İlişkinizi rayına oturtamadıysanız ve ortada sizden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorsanız karşınıza gelen ilişkinizi kurtarmak için son bir fırsat olabilir. Hatta böyle bir şans belki de hiç gelmeyecekmiş gibi değerlendirmeniz gerekmektedir.

Bununla ilgili haftanın ilk günleri çok aktif görünüyor. Bu fırsat belki kariyer belki eğitim hayatınızla da ilgili olabilir. Haritanıza göre değişkenlik gösterebilir. Şuan hayatınızda hangi konunuz aktifse bunu böyle düşünün.

Bununla birlikte çocuk sahibi olmak isteyen ikizler burçları içinde güzel etkileşimler devrede. İkili ilişkilerinizden aldığınız destekle hayatınızda gerçekleştirmek istediğiniz farklı projelerinizi de başlatabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren ödemeler ve borçlar konuları gündemde. Aile üyelerinizden yardımlar alarak finansal sorunlarınızı halledebilirsiniz.

Haftanın Mottosu: Alışkanlıklar bırakılmazsa zamanla ihtiyaç halini alırlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.