İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Aslan burcundaki TAM Güneş tutulması ile başlıyoruz. Tutulmaların etkileri 15 gün kadar etkin olacak. Tutulmanın odaklanacağı konular eğitimle...

 

Haftaya Aslan burcundaki TAM Güneş tutulması ile başlıyoruz. Tutulmaların etkileri 15 gün kadar etkin olacak. Tutulmanın odaklanacağı konular eğitimle ilgili konular, kardeşler, yakın çevreniz, seyahatler, komşuluk ilişkileri, kuzenler ile ilgili konular olacaktır.

Öncelikle tutulma ile birlikte spontane, plansız bir tatile bir seyahate çıkabilirsiniz. Hatta bu seyahate hoşlandığınız biri veya partneriniz varsa onunla da çıkabilirsiniz. Yaratıcılık, hobiniz olan bir konuda eğitim almaya da karar verebilirsiniz. Tutulma etkisi ile iş konusunda bir anlaşma yapabilir, sözleşmelerle haşır neşir olabilirsiniz. Bu hafta özellikle kariyer konusunda harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Değerlendirmeye bakın! Eğer ki hayatınızda kimse yoksa bu tutulma mesafe olarak size yakın biri ile flört, tanışma durumunu da ortaya çıkarabilir, bilginiz olsun. Yine tutulma etkisi ile internet üzerinden bir şeyler yapmak isteyebilir, sosyal ağlar üzerinde daha aktif çalışmalar yapabilir, daha çok okuyabilir, araştırabilir, web sitesi açabilir, blog açabilirsiniz.

Bu hafta Venüs/Uranüs etkileşimi ile de arkadaşlarınızla birlikte spontane bir şekilde tatil planı yapabilirsiniz. Hiç hesapta yokken hem de! Bir diğer olası etkisi size sosyal çevrenizden sürpriz bir aşk, çıkma teklifi gelmesidir. Bu hafta eğlenmek için uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızı seçebilirsiniz. Biraz daha rutinin dışına çıkmak, farklı yerlere, mekanlara gitmekte aynı şekilde size iyi gelecektir. Arkadaşlarınızdan farklı ve orijinal proje fikirleri alabilirsiniz. Bunları bir kenara not edin. Bu hafta Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve 20 Eylül’e kadar bu burçta seyahat edecek. Evet sizler için keyifli bir dönem başlıyor. Tam tatil planları yapabilir, seyahatler organize edebilirsiniz. 20 Eylül’e kadar tatilinizi organize edin, biletlerinizi alın, web sitenizi açın, bloğunuzu açın, önemli anlaşmalarınızı yapın, imzalarınızı atın.

Biliyorum ki bir süredir ateş topu gibisiniz. Stresli, gergin, sürekli bir şeylerle boğuşarak günlerinizi geçiriyorsunuz. Bir şeyleri elde edebilmeniz için daha fazla efor sarf etmeniz gerekiyor. Bu hafta bu yorgunluğun son demlerini yaşayacaksınız. Bir sonraki hafta adeta üzerinizden yük kalkmış gibi hissedeceksiniz. En azından sürekli dikenlerini batırmaya hazır kirpiler gibi dolaşmayacaksınız ortalıkta!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.