İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

İkizler Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftanın en önemli gökyüzü olayı Kova burcunda gerçekleşecek olan tam Ay Tutulması olacaktır. Tutulma yurt dışı, yabancılar, uluslararası...

 

Haftanın en önemli gökyüzü olayı Kova burcunda gerçekleşecek olan tam Ay Tutulması olacaktır. Tutulma yurt dışı, yabancılar, uluslararası işler, eğitim, inançlar, hukuksal konular üzerinde etkili olacaktır. Tutulma etkisi ile iş konusunda önemli ve heyecan verici seyahatlere çıkmanız gerekebilir.

Uzunca bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu yolculuk size özellikle kariyerinizi ilişkilendiren konularda elinizi güçlendirecek bir durum yaratabilir ya da çok umut ettiğiniz bir konuya daha da yaklaşabilirsiniz. Eğer ki elinizde bir süredir yazdığınız ve biriktirdiğiniz yazılarınız varsa ve bir yayın evi arayışı içindeyseniz, işte bu tutulma sizi bir yayın evi ile yollarınızı kesiştirebilir. Yeni bir marka yaratmak, patent işlerine girişmek, web sitesi açmak için de fırsatlarınız olacaktır. Eğitimle ilgili de radikal kararlar verebilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilir, yeniden üniversite okumaya karar verebilir ya da yarım bıraktığınız bir eğitime dönmek isteyebilirsiniz. Bu dönem dostlarınızdan, arkadaşlarınızdan beklenmedik sürpriz destekler görebilirsiniz. Eğer bir davanız var ise size fayda sağlayacak şekilde ilerlemeye başladığına şahit olabilirsiniz. Tutulma etkisi ile eğer ki bir iş arayışınız var ise çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz. Buna arkadaşlarınızdan biri vesile olabilir.

Bu hafta Venüs/Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak. İş hayatınızı sizin için daha verimli daha sevebileceğiniz bir yere dönüştürmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Mesela masanızı süsleyebilir, ofisinize yeni bir şeyler alabilir, ofisinizi güzelleştirebilirsiniz. Bu hafta iş ortamınızdaki kişilerle beraber bir çok sosyal aktiviteye dahil olabilirsiniz. Gerçekten sevdiğiniz işe yönelmek için harika bir hafta.

Bu hafta Güneş/Satürn etkileşimi ile uzun soluklu, kalıcı ortaklık başlangıçları, sözleşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir. Destek beklediğiniz her alanda rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Bazılarınız evlilik yolunda ciddi adımlar atabilir, planlar yapabilirsiniz. Eğer kitap yazıyorsanız bununla ilgili yayın evi konusunda da destek bulabilirsiniz. Evlilik veya ortaklık konularında sorumluluklar artabilir, yeniden yapılandırılması, düzene konması gereken konular gündeme gelebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.