İKİZLER 21 Mayıs - 20 Haziran

İKİZLER 21 Mayıs - 20 Haziran

Yılın son haftasından Merhaba!Bu hafta ilişkiler arenasında gündeminiz aktif. İlişkisi olanlar için birlikteliklerinin geleceği ile ilgili son kez sağlamlık...

Yılın son haftasından Merhaba!

Bu hafta ilişkiler arenasında gündeminiz aktif. İlişkisi olanlar için birlikteliklerinin geleceği ile ilgili son kez sağlamlık denetimi yaşıyor olabilirler. Partnerinizin yaklaşımları karşısında güçlü duruşunuz vicdan sorgulamaları yaptırabilir. Bu yüzden iletişimdeki açıklığa özen göstermelisiniz. Ruhsal anlamda bu hafta kendinizi fazla hırpalamadan hayatın genel akışına konsantre olmalısınız.

Eşinizin ya da partnerinizin hayatıyla ilgili oluşan finansal problemler sizin ilişkinize yansıdığında anlayışla ve sabırla karşılamalısınız. 26 Aralık borçlar ve ortaklı gelirlerle ilgili biraz sorunlu ve problematik geçebilir. Her sorunun kendi çözümü vardır. Çözümünü bulmalısın. Hayatınızda ne olursa olsun, asla sorunlarınızdan kaçmaya çalışmayın.

Gecikmiş borçlarınız sorun yaratabilecek düzeye gelebilir. 26-27 Aralık tarihlerinde sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

Haftanın Mottosu:

Olasılıklar ve mucizeler aynı şey anlamına gelir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.