İKİ FOTOĞRAF, İKİ İNSAN!!!

İKİ FOTOĞRAF, İKİ İNSAN!!!

Bu terk edilen, sokakta yaşamak zorunda kalan, fakat sokakları bilmediği, belli bir rutine alıştığı için uyum sağlayamayarak tanınmayacak hale gelen bir...

Bu terk edilen, sokakta yaşamak zorunda kalan, fakat sokakları bilmediği, belli bir rutine alıştığı için uyum sağlayamayarak tanınmayacak hale gelen bir can. Bir insan onu bu hale getirdi, başka bir insansa hayata dönmesine yardımcı oldu.

İki fotoğraf bu canın yaşadıklarını çok açık anlatıyor. Küçük yaşta büyük paralar ödenerek satın alınan, evde yaşamaya alıştırılan, maması önüne verilen, sokakta yaşamaya dair tüm becerileri yok edilen, hevesleri geçtikten sonra da sokağa atılan, hastalıklarla açlıkla mücadele etmek zorunda kalarak hayatla bağlarını yavaş yavaş koparan bu canı bir İNSAN sahip çıkarak hayata bağladı.

İnsan olarak doğmakla insan olunmuyor. İnsan olabilmek kazanılması biraz zor bir yetenektir. Birçok meziyetinizin olması gerekir. Ama en önemlisi de vicdanınızın olması gerekir. Vicdan yoksa eğer insan sadece bir sıfat olarak kalır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.