Huzurevi gün sayıyor!

Huzurevi gün sayıyor!

 Beşevler Mahallesi’nde tamamlanan Gebze huzurevi açılış için gün sayıyor. Huzurevinin açılması ile birlikte önemli bir boşluğu doldurması...

 

Beşevler Mahallesi’nde tamamlanan Gebze huzurevi açılış için gün sayıyor. Huzurevinin açılması ile birlikte önemli bir boşluğu doldurması bekleniyor.

Darıca Huzurevinin yıkılmasının ardından Gebze Beşevler Mahallesinde onarımı tamamlanan huzurevi açılış için gün sayıyor. Daha önce yılbaşında açılması planlanan huzurevinin ufak tefek eksiklerinin kaldığı ve önümüzdeki süreçte hizmete gireceği öğrenildi. 59 kişilik kapasitesi olan, ücretli-ücretsiz olacak olan huzurevinin iç tefrişinin belediye tarafından yapıldığı öğrenildi. Gebze’de yaşayan ve huzurevi ihtiyacı olan çok sayıda yaşlının ihtiyacına cevap verecek olan huzurevinin tekli ve iki kişilik odalardan oluşacak ve her odada tuvalet ve banyo yer alacak. Aynı zamanda Darıca huzurevinin yerini de dolduracak yeni huzurevinin bir an önce açılması istenirken, açılması ile bölgedeki büyük bir boşluğu da dolduracağı ifade edildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.