Hülya  Aksoy kadın sağlığına dikkat çekti

Hülya  Aksoy kadın sağlığına dikkat çekti

 Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy’un Koordinatörlüğünde başlatılan ve  İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen "Kocaeli...

 

Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy’un Koordinatörlüğünde başlatılan ve  İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen "Kocaeli Kadın Sağlığı Eğitim Projesi"  Dilovası toplantısı, Dilovası Kültür Merkezinde Dilovası Kaymakamlığı’nın katkıları ile gerçekleştirildi.

 Programa; Sayın Hülya Aksoy’un yanı sıra,  Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın eşi Saliha Yaman, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve eşi Sevim Alkan, Dilovası  Belediye Başkanı Ali Toltar’ın eşi Zehra Toltar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Balay,  İlçe Sağlık Müdürü Dr. Vanda Şirin, Siyasi Parti İlçe Kadın Kolları Başkanları, sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileri ve çok sayıda kadın davetli katıldı.

 Hülya Aksoy yaptığı  konuşmada; “Valilik olarak Kadın Sağlığı Eğitim Projesi başlattık. Biz bu eğitim projesindeki konuları hepinizin bildiğini biliyoruz ama bazı şeyleri de bilmek yetmeyebiliyor, bildiklerimizi uygulamak, hayata geçirmek çok önemli. Özellikle projenin ana teması olan ve kadını tehdit eden kanser türlerinin başında meme kanseri geliyor. Her ay kadınlarımızın kendi kendisini elle meme muayenesini yapmasını istiyoruz” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.