HORON VE MÜZİK GÖSTERİSİ:    Trabzonlular Festivali’nde 3. Gün

HORON VE MÜZİK GÖSTERİSİ: Trabzonlular Festivali’nde 3. Gün

HORON VE MÜZİK GÖSTERİSİ: Trabzonlular Festivali’nde 3. Gün Karadeniz bölgesinin vazgeçilmez başarılı sunucusu Fatma Şentürk’ün sunumu...

HORON VE MÜZİK GÖSTERİSİ:

 

Trabzonlular Festivali’nde 3. Gün

 

Karadeniz bölgesinin vazgeçilmez başarılı sunucusu Fatma Şentürk’ün sunumu ile devam eden Gebze Trabzonlular Festivalinin 3. gününde de davetliler horon ve müziğe doydu. Barış İbrahimbaş’ın şarkılarıyla başlayan gece, Yılmaz Kasapoğlu ile devam ederken günün finali, Karadeniz yeni ve güçlü sesi Onur Atmaca tarafından yapıldı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devan gecede adeta yer yerinden oynadı.

Festivalde 3. günü geride bıraktıklarını söyleyen Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Necdet Demirtaş, “Her geçen gün ilginin daha da artması bizleri mutlu ediyor. Dernek olarak festivale katılan herkesi daha güzel vakit geçirmesi için yönetim kadromuz gece gündüz çalışıyor. Her birine ve festivale katılan herkese teşekkür ediyoruz. Festivalimize herkesin mutlaka gelmesini istiyoruz.”dedi.

23 Mayıs’a kadar devam edecek olan festivalde; Sait Uçar, Adnan Yılmaz, Zeynep Birinci, Fikret Dolu, Gülay Korkmaz, Elifçe Genç, Faik Pala ve Hikmet Cüre’de sahne alacak. Festivalinin son gününe kadar ismi açıklayan çok özel isimlerinde sahne alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.