Hizmet –İş Sendikası‘ndan Bayram’a ziyaret

Hizmet –İş Sendikası‘ndan Bayram’a ziyaret

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ve yönetim kurulu üyelerini...

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Genel Sekreter Bayram, Büyükşehir çalışanlarının haklarına yönelik hayata geçirilen proje ve hizmetlere büyük önem verdiklerini ifade etti.  

 

YENİ GÖREVİNİZ HAYIRLI OLSUN

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Şube Başkanı Ersoy, Genel Sekreter Bayram’ın Kocaeli ve Büyükşehir Belediyesi için büyük bir kazanç olduğunu kaydederek, Bayram’ın bu başarılı hizmetleri artırarak devam edeceğinden emin olduklarını belirtti.    

 

İŞÇİLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ise Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şubesi yetkililerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek” Büyükşehir Belediyesi olarak işçimizin hakları çok değerli. Çalışanlarımızın sorunları ile ilgili proje ve hizmetlere büyük önem veriyoruz. Bu doğrultuda Büyükşehir Belediyesi olarak da çalışanlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.