Hırsızlık zanlıları tutuklandı

Hırsızlık zanlıları tutuklandı

 Körfez ve Derince ilçelerinde, 4 işyerine girerek elektronik eşyalar ve para, bir kebapçının önünden ise motosikleti çalan biri kadın 2 kişi yakalandı.Körfez'de...

 

Körfez ve Derince ilçelerinde, 4 işyerine girerek elektronik eşyalar ve para, bir kebapçının önünden ise motosikleti çalan biri kadın 2 kişi yakalandı.

Körfez'de bir çiğ köfteci ve kuaföre giren hırsızlar, televizyon, dizüstü bilgisayar, bir miktar para, Derince'de bir kuruyemişçiden 20 adet gümüş nişan tepsisi, fotoğrafçıdan 8 tane fotoğraf makinesini çaldı. Hırsızlar son olarak Derince'de bir kebapçının önünde bulunan motosikleti çalarak kayıplara karıştı. Polis, güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızların bulunduğu aracın plakasını tespit etti. Hırsızlar, D-100 Karayolu'nda yaşanan kovalamanın ardından Yukarı Hereke Mahallesi'ne yöneldi. Jandarma tarafından araç durdurularak 2 kişi yakalandı. Hırsızların çaldığı eşyalar ise ele geçirildi. 27 yaşındaki M.B. tutuklanarak Kocaeli Cezaevi'ne ve 26 yaşındaki S.H.G. ise kadın cezaevine konuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.