Hırsızlık yapamadan kaçtılar

Hırsızlık yapamadan kaçtılar

 Darıca'da cep telefonu bayiine giren 3 kadın, tırnakçılık yöntemi ile kasiyerden para çalmak istedi. Durumu farkeden bir çalışan, kadınlar içerdeyken...

 

Darıca'da cep telefonu bayiine giren 3 kadın, tırnakçılık yöntemi ile kasiyerden para çalmak istedi. Durumu farkeden bir çalışan, kadınlar içerdeyken iş yerinin kapısını kilitlemek istedi, ancak kadınların kaçmasına engel olamadı.

Darıca Abdi İpekçi Mahallesi, İstasyon Caddesi,1547 Sokak No: 535/D adresindeki cep telefonu satışı yapan bir mağazaya müşteri gibi giren genç yaştaki 3 kadın, kasiyere 200 TL vererek 15 TL’lik kontör almak istediklerini söylediler. Daha sonra bozuk paraları olduğunu belirterek önceden verdikleri 200 TL’yi geri isteyen kadınlar, para alışverişi yaparak kasiyerin kafasını karıştırdılar. Tırnakçı oldukları iddia edilen kadınları daha önceden de tanıdığını söyleyen mağaza çalışanlarından 23 yaşındaki Oktay Çimen, dolandırılacaklarını anlayarak işyerinin kapısını kilitlemek istedi.

KAÇMAYI BAŞARDILAR

Bu sırada yakalanacakları korkusuyla kapıya koşan kadınlar, kapıyı kapatmak isteyen Oktay Çiman’i iterek dışarı çıkmayı başardılar. Dışarıda da, yaşanan kovalamacanın ardından kadınlar yaya olarak olay yerinden kaçarak gözden kayboldular.  Haber verilmesinin ardından olay yerine gelen polis, güvenlik kameralarını inceledikten sonra kaçan kadınların peşine düştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.