“Herkes koltuğumu seviyormuş”

“Herkes koltuğumu seviyormuş”

  AK Parti Çayırova eski ilçe başkanı Zafer Kılıç, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, aday olmayacağını açıkladıktan sonra herkesin...

 

 

AK Parti Çayırova eski ilçe başkanı Zafer Kılıç, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, aday olmayacağını açıkladıktan sonra herkesin üzerine geldiğini söyledi. Ayrıca iş aradığını da söyleyen kılıç; “Değerli dostlar bu dünya böyle işte insanlar hiç bir zaman kişiliğe insanlığa adamlığı önem vermezler. Ben hep sanırdım ki çok sevenim var hiç sevenin yokmuş meğer. Herkes koltuğumu seviyormuş meğer. 15 yıldır siyasetin içindeyim binlerce kişiye elimden geldiği kadar yardım ettim arayana kimsin nesin nerelisin bile diye sormadım. Varlıklı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldim. Kılıç ailesi olarak büyüklerimiz bize bıraktığı servet dürüstlük ve itibarları idi. Ne zaman açıklama yaptım bu bir dahaki kongre ye aday olmayacağım, bir anda her şey değişti. İşlerim %70 düştü insanlar değişti ve 4 gün şeker komasına girdim, döndüğümde Zafer’in ölüsünü veya dirisini bulalım diyeceğine herkes düştü mal mülkün derdine. “ dedi.

ELİMİ KOLUMU BAĞLADILAR

Kılıç; “Firmalar hacizler ihtiyati tedbirler koymaya başladı. Elimi kolumu bağladılar yerel gazeteler ne dolandırıcılığımızı bıraktılar, şerefimizi ne haysiyetimizi bir insanı bitirmek bu kadar kolay mıydı. Evet başardınız beni bitirdiniz beni batırdınız, değer miydi eş dost akrabalarım köylülerim. Şunu da anladım düşenin dostu olmaz. Borcumun son damlasına kadar herkese ödeyeceğim ama ömrümün sonuna kadar borcumu ödemek için çalışacağım. Beni bu hale getirenlere hakkımı helal etmiyorum. Çoluğumun çocuğumun rızkıyla oynayanlara Allah’a havale ediyorum. Pazartesi günü 0532 473 73 03 hattım açılacak ulaşmak isteyenler oradan ulaşabilirler. Bu arada iş arıyorum personel ihtiyacı olan özel den yazabilirler.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.