“Herhangi bir tasarruf yok!”

“Herhangi bir tasarruf yok!”

 Mustafa ArslanGebze’de yapılan MARKA’nın mali yılı bilgilendirme toplantısına katılan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Hünkar Çayırı konusunda...

 

Mustafa Arslan

Gebze’de yapılan MARKA’nın mali yılı bilgilendirme toplantısına katılan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Hünkar Çayırı konusunda gazetemizin sorusunu cevapladı ve tasarruf olmadığını belirtti. GTO Başkanı Nail Çiler ise tahsisin defterdarlıkta durdurulduğunu söyledi.

MARKA’nın dün GTO’da yapılan toplantısında mali yılı bilgilendirme toplantısı yapıldı. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in yanı sıra GTO Başkanı Nail Çiler ve Marka Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu’nun da katıldığı programda 2018 yılı mali destekleri anlatıldı. Kocaeli Valis Hüseyin Aksoy, Türkiye’de imalat sanayinin yüzde 13’ünün Kocaeli’de olduğuna dikkat çekerek, Kocaeli’nin daha iyi bir noktaya gelebilmesi için çağrıya çok sayıda projenin katılması gerektiğine dikkat çekti.  GTO Başkanı Nail Çiler ise eğitimde Türkiye birincisi olduklarına dikkat çekerek, MARKA; KOSGEB ve Kredi Garanti fonundan önemli destek alındığını ifade etti. MARKA Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu ise, 2018 yılında toplamda 25 milyon TL destek sağlanacağını ifade etti. Daha sonra MARKA Proje Uygulama Birim Başkanı Şevket Kırcı, 2018 yılı destek projeleri ile ilgili bilgi verdi.

TAHSİSTEN VAZGEÇİLDİ!

Program sonrası gazetemizin sorusunu cevaplayan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ise; “Hünkar Çayırında 62 dönüm yer Gebze Belediyesine verildi, herhangi bir tasarruf yok” dedi. GTO Başkanı Nail Çiler, Vali Aksoy’un bu sözlerinin Hünkar Çayırının tahsis yapılmadığı anlamına geldiğini ifade ederek, defterdarlık tarafından da tahsisisin durdurulduğunu söyledi. Çiler, tahsise karşı çıkan AK Parti Kocaeli Milletvekili M. Akif Yılmaz’a da Hünkar Çayırı ile ilgili açıklaması için teşekkür etti.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.