HER OKULA BİR DOST!!!

HER OKULA BİR DOST!!!

Geçen hafta Ge-Dar Hayvan Hakları Hareketi olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Şube Müdürümüz Muhammed Feyzi KARABIYIK ile Gebze, Darıca, Çayırova...

Geçen hafta Ge-Dar Hayvan Hakları Hareketi olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Şube Müdürümüz Muhammed Feyzi KARABIYIK ile Gebze, Darıca, Çayırova sokak hayvanlarının sorunları konusunda bir toplantı yaptık. Bizler sorunlarımızı aktardık, birlikte çözüm yolları aradık.

Bunlardan bir tanesi de hayvan dostu okullarımızı çoğaltmak. Değerler Eğitimi kapsamında çocuklarımızın karşılıksız sevgi, başka canlara saygı, sorumluluk duygusunu kazanmaları, yardımseverliklerinin gelişimi, başkalarına hoşgörü göstermesi, empati kurmasını öğrenmesi, çalışkanlık ve sabrı kazanmasını pati dostlarımız sağlayabilir.

“Her Okula Bir Dost” projesi ile uyumlu, sakin bir köpeğimiz okulumuzun bahçesinde bizlerle yaşamaya başlayacak. Öncelikle gönüllü öğrenciler bir plan çerçevesinde sırayla onun ihtiyaçlarını giderecek. Böylece çocuklarımız arkadaşlarının ihtiyaçlarına da duyarlı hale gelecektir. Ayrıca bu sokak hayvanları konusunda belediyelere de katkı sağlayacaktır.

Bu projemiz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Veteriner Şube Müdürümüz Muhammed Feyzi KARABIYIK tarafından olumlu karşılandı ve gereken tüm desteği (kulübe, mama, sağlık hizmeti) sağlayacağını söyledi. Bizlerde bunun alt yapısı için çalışmalarımızı başlattık. Umuyoruz ki önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminde her okulun bir dostu olur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.