Hasta yakınları ile toplantılar sürüyor

Hasta yakınları ile toplantılar sürüyor

DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE:Hasta yakınları ile toplantılar sürüyorSağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma...

DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE:

Hasta yakınları ile toplantılar sürüyor

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’ in göreve başladığı tarihten itibaren düzenli olarak her hafta yapılmasını olağan hale getirdiği “Yatan Hasta Yakınları Öneri Görüş Toplantısı” gerçekleştirilmeye devam ediyor.

 Bu hafta Dahiliye servisi ile 26. sı gerçekleştirilen toplantıya hastane 3. Kat dahiliye servisinde yatarak tedavi alan hastaların  refakatçileri, Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş ve Hastane İdarecileri katılım sağladı.

Toplantıda hasta yakınları, servislerdeki hizmet kalitesi, memnuniyet, yaşanan aksaklıklar ve öneriler hakkında hastane yönetimi ile fikir alışverişinde bulundu.

 Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, “Hastanemiz servislerinde yatarak tedavi olan hastalarımızın yakınlarından, gördükleri olumlu ve olumsuz  konuları çekinmeden bizlere iletmelerini istiyoruz. Hasta yakınlarımızın önerilerini önemsiyoruz. Böylelikle gerekli iyileştirmeleri yaparak, hastalarımıza daha iyi sağlık hizmeti sunacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.