Halk otobüsü şoförlerine eğitim

Halk otobüsü şoförlerine eğitim

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ Büyükşehir Belediyesi, özel halk otobüsü şoförlerine yönelik bir eğitim düzenledi. Eğitimi başarıyla...

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ Büyükşehir Belediyesi, özel halk otobüsü şoförlerine yönelik bir eğitim düzenledi. Eğitimi başarıyla tamamlayan şoförlere sertifikaları da törenle verildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nca düzenlenen eğitim programında şoförlere iletişim becerilerinin geliştirilmesi, stres yönetimi, öfke kontrolü, kişisel imaj ve aile içi iletişim gibi konularda eğitimler verildi. Eğitim tamamlanmasının ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda sertifika töreni düzenlendi. Törene; ne Genel Sekreter Züver Çetinkaya, Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı Yusuf Deliktaş, Toplu Taşıma Şube Müdürü Mehmet Çiçek ile şube personelleri ve şoförler katıldı. 

Törende bir konuşma yapan Züver Çetinkaya, amaçlarının Kahramanmaraş halkına hizmetin en iyisini sunmak olduğunu söyledi. Çetinkaya, "Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerle beraber yürüttüğümüz toplu taşıma hizmetinde, en iyi kaliteyi sağlamaya yönelik, müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik ve kişisel olarak da kendimizi geliştirmeye yönelik olarak düzenlemiş olduğumuz eğitimin sona ermesinin ardından arkadaşlarımızın sertifikalarını veriyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından eğitimlere katılarak sertifika almaya hak kazanan şoförlere sertifikaları verildi. Ayrıca eğitimlerin yanı sıra özek halk otobüsü şoförleri için hazırlanan özel kimlik kartlarının da dağıtımına başlandı. Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, özel halk otobüsü şoförü olmak isteyenlerden psikoteknik rapor, sabıka Kaydı, ehliyet raporu gibi evraklar talep ettiklerini, bu raporlar doğrultusunda eğitime tabii tuttuktan sonra tanıtım kartlarının verildiğini belirtti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.