Halk otobüsçüler isyan etti

Halk otobüsçüler isyan etti

**Gebze’de   yolcu taşıyan  halk otobüsü sürücüleri  duraklarda  gelişi güzel parklar nedeniyle yolcu indirme ve bindirmede zorluklar...

**Gebze’de   yolcu taşıyan  halk otobüsü sürücüleri  duraklarda  gelişi güzel parklar nedeniyle yolcu indirme ve bindirmede zorluklar yaşadıklarını belirterek  yetkililerin bu konuda duyarlı olmasını istediler.

Gebze’nin en önemli sorunu olan trafik ve park sorunu devam ediyor.  Gazetemizi arayan  Gebzeli halk otobüsü sürücüleri  yapılan hatalı parklardan ötürü duraklarda yolcu indirmek ve bindirmekte zorluk  yaşadıklarını söylediler.  Sürücüler şunları ifade etti, “ Gebze merkez de   Çoban Mustafa Paşa  Cami durakları başta olmak üzere bir çok durakta   yasak olmasına karşın araçlar park ediliyor. Bundan dolayı   duraklardan yolcu alırken zorluk yaşanıyor.  Duraktaki parklardan dolayı yolcular yolun ortasından halk otobüslerine binmek zorunda kalıyor.  Emniyet ve belediye yetkililerinin duraklarda ki  gelişi güzel ve hatalı parklar konusunda daha duyarlı olmasını bekliyoruz”dediler.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.