Güzeloğlu, "Yetimler değerli emanetlerimizdir"

Güzeloğlu, "Yetimler değerli emanetlerimizdir"

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İHH Kocaeli İnsani Yardım Derneği Başkanı İsmail Yeşildal, İHH Dernek Müdürü Hüseyin Kanca, İHH Yönetim Kurulu...

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İHH Kocaeli İnsani Yardım Derneği Başkanı İsmail Yeşildal, İHH Dernek Müdürü Hüseyin Kanca, İHH Yönetim Kurulu Üyesi Adem Eker, İHH Yetim Birimi Sorumlusu Yasemin Kaval ile derneğe bağlı 12 çocuğu makamında kabul etti.

 İHH Kocaeli İnsani Yardım Derneği Başkanı İsmail Yeşildal, derneğin çalışmları ve organizasyonları hakkında bilgi sunumunda bulunmalarının ardından  ilimizde 3 ay boyunca düzenlenen “Yetim Dayanışma Günleri” kapsamında 21 Mayıs tarihinde Sekapark’ta düzenleyecekleri pikniğe davet ederek, Güzeloğlu’na desteklerinden, ilgilerinden ve  kabullerinden dolayı teşekkür etti.

YETİMLER DEĞERLİ EMANETLERDİR

Vali Hasan Basri Güzeloğlu yaptığı konuşmalarında ise; “Bu dünyada rahmet, bu dünyada merhamet, bu dünya da şefkat, onların varlığı ve anlamı sayesindedir. Bizler yetim bir Peygamberin Ümmeti olarak, en değerli emaneti yetimler olarak görmek, yetimlerimize sahip çıkmak, onlarla birlikte olmak, başlarını okşamak, yoksulluklarını azaltmak, sevgilerini çoğaltmak ve arzularını karşılamak zorundayız. Bir emanet olan yetimlerimize karşı, bize düşen her ne varsa bunun sorumluluğundayız.” diyen Sayın Valimiz, çocuklarla yakından ilgilenip onlara çeşitli hediyeler vererek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.