Güzeloğlu, Kocaeli basınıyla TEOG sonuçlarını konuştu

Güzeloğlu, Kocaeli basınıyla TEOG sonuçlarını konuştu

Kocaeli Valisi H. Basri Güzeloğlu, eğitim alanında gelinen son noktayı ve Türkiye’de model bir eğitim kenti olma hedefi içinde yapılan çalışmalar hakkında...

Kocaeli Valisi H. Basri Güzeloğlu, eğitim alanında gelinen son noktayı ve Türkiye’de model bir eğitim kenti olma hedefi içinde yapılan çalışmalar hakkında İlimizde Basın Yayın Yönetmenleri ve köşe yazarlarıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Kocaeli’de eğitim alanında gelinen son noktayı ve Türkiye’de  model bir eğitim kenti olma hedefi  içinde yapılan çalışmalar ve başarılar hakkında İlimizde yayınlanan yazılı ve görsel basının Yayın Yönetmenleri ve köşe yazarlarıyla gerçekleştirilen basın toplantısı Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun başkanlığında gerçekleşti.

KATILIM

Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen basın toplantıya;  Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun yanı sıra; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Doğan, Bizim Yaka Gazetesi Köşe Yazarı Galip Ataman  Özgür Kocaeli Gazetesi Haber Editörü Metin Karan, Kocaeli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mesut Akbulut, Demokrat Kocaeli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erdin Ağdede, Çağdaş Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sadun Çetin, Mavi Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cemalettin Öztürk ve Yazı İşleri Müdürü İlker Akşit, Büyük Kocaeli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İbrahim Gürsel, TV 41 Genel müdür Yardımcısı Selçuk Sevim ve Kocaeli TV Genel Yayın Yönetmeni Kadriye Karademir  ve Valilik  İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Birsel Kavcı katıldılar.

TEOG SONUÇLARINI KONUŞTULAR

Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yaptığı konuşmalarında; “Değerli basın mensuplarımız, İlimizde yayın yapan, ilimizin gelişmesine katkı sunan gazetelerimizin değerli yazarları, yöneticileri ve televizyonlarımızın değerli yöneticileri, bugün sizlerle ilimiz, ülkemiz ve belki hepimiz için çok önemli bir konu olan eğitim başlığında Kocaeli’mizde sizlerin de büyük katkı ve desteği ile gerçekleştirilen ve elde edilen sonuçları ve başarıları paylaşmak için bir aradayız. Genel ve özel eğitim ile son açıklanan TEOG sınavlarının sonuçlarını konuşacağız” dedi.

EĞİTİM BİREYDEN BAŞLAR TOPLUMU DEĞİŞTİRİR

Güzeloğlu, “Eğitim; bireyden başlayarak toplumu değiştiren ve bütün toplumsal gelişmeleri belirleyen en önemli insani gelişme alanıdır. Eğitimi ihmal ederek hiçbir konuda ve alanda sürdürülebilir bir sağlıklı gelişme elde etmek, bunu mümkün kılmak ve insani bir değer olarak da gerçekleştirmek mümkün değildir. Eğitim bizim için şüphesiz en öncelikli görev yeri ve hizmet alanımızdır. Bu noktada sonuçlarını zaman zaman paylaştığımız zaman ve büyük bir mutlulukla kamuoyuna taşıdığımız gelişmeler, bir bütün olarak inanmışlığın, bu kavram ve değerlere adanmışlığın ve paydaş ilişkisinde bütün paydaşları bu hedefler doğrultusunda buluşturmamızın bir sonucudur. Kocaeli’nin Milli eğitim Bakanlığına bağlı öğrenci varlığı bir orta büyüklükteki İl nüfusu kadardır. 360 bin civarındaki öğrencimiz lise son sınıfa kadar eğitim alan çok büyük bir camiadır” ifadelerini kullandı. Sunumun ardından Sayın Valimiz,  yayın yönetmenleri ve köşe yazarlarının sorularını  cevaplayarak,   birlikte olmaktan memnuniyet  duyduğunu belirterek, katılımlarından dolayı teşekkür etti ve toplu fotoğraf çektirdi.   

 

“Kaynak : Kocaeligazetesi”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.