GÜREŞÇİLERİN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

GÜREŞÇİLERİN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

  İzmit Belediyespor’un 1. Lig de mücadele eden Güreş takımının Büyükler Serbest ve Grekoromen fikstürü belli oldu 27 OCAK’TA BAŞLIYOR 12...

 

 İzmit Belediyespor’un 1. Lig de mücadele eden Güreş takımının Büyükler Serbest ve Grekoromen fikstürü belli oldu

 

27 OCAK’TA BAŞLIYOR

 

12 takım ve dört grup halinde yapılacak ilk müsabakalar serbest stilde 27 Ocak’ta başlayacak. 2. Hafta maçları 31 Mart’ta 3. Hafta maçları ise 7 Nisan tarihlerinde oynanacak. Temsilcimiz ise ilk hafta deplasmanda, ikinci hafta ise ev sahibi olacak. Müsabakaların ilimizde Atatürk Spor Salonu ve Hasan Gemici Spor Salonu’nda gerçekleşmesi bekleniyor. Transferlerini tamamlayan İzmit Belediyespor’un sporcularını yakın tarihte tanıtımı gerçekleşecek ve karşılaşmalar için çalışmalara başlayacak.

 

ALTINTAŞ UMUTLU

 

Güreşçilerimiz Ankara Şekerspor Kulübü ve İzmir B.B. Spor Kulübü ile D grubunda yer almaktadır. Güreş Antrenörü Ömer Aslantaş “Güzel bir kura çekimi oldu, öncelikle bütün takımlara başarılar diliyorum. Bu sene ilk defa 1. Lig de mücadele edeceğiz. İyi bir takım oluşturduk, güreşçilerimize inancımız tam. Bizleri hep destekleyen Kulüp Başkanımız Erdoğan Şentürk’e, Güreşten Sorumlu Başkan Yardımcımız Muhammet Öztürk’e, sporun ve sporcunun her zaman yanında olan İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a çok teşekkür ederiz ” dedi.                    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.