Gündoğdu: “Gol sorununu çözeceğiz”

 Gündoğdu: “Gol sorununu çözeceğiz”

 Sancaktepe maçının sonrasında değerlendirmelerde bulunan yeşil siyahlıların deneyimli teknik adamı, gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını ve...

 

Sancaktepe maçının sonrasında değerlendirmelerde bulunan yeşil siyahlıların deneyimli teknik adamı, gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını ve bu sorunu ligde çözeceklerini söyledi. Gündoğdu ayrıca pozisyon vermemelerinin de önemli olduğunun altını çizdi

HÜCUMDA SIKINTI YAŞADIK

0-0 sona eren Sancaktepe Belediyespor maçının arından Kocaelispor teknik direktörü Galip Gündoğdu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Hücumda sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Gündoğdu, “Lige başlangıç olarak son maçımızdı. Oyunsal olarak iyi işler yaptık, özellikle savunmada. Hücumda yaratıcılığımız biraz azdı. Bir iki tane pozisyona girebildik. Tabi rakibimizin gücü de belli. Ama lige kadar pozisyon üretme açığımız da kapatıp lige daha güçlü gireceğiz” dedi.

POZİSYON VERMEDİK

Gol sorunun nasıl çözecekleri konusunda gelen soruya Gündoğdu, “Elimizdeki mevcut kadroyla çözeceğiz. Bu sorun ligde çözülecek gibi duruyor. Oynadığımız takım, 2.Lig’de Play-Off’a oynayan bir takım. Pozisyon yakaladık ama pozisyon da vermedik. Bu bizim için bir avantaj. Gol yemeden, gol atarak götürüp 3 puanları almaya çalışacağız. İlk maç da bizim için çok önemli” sözlerini kullandı.

SİNAN VE MESUT YENİ TRANSFER

Mesut Özdemir ve Sinan Pektemek’in yeni transfer olarak gördüklerini ve tüm oyuncuların gayret ettiğini belirten tecrübeli teknik adam, “Bütün oyuncularımız ellerinden gelen performansı gösteriyorlar. Tabi Mesut da bizim için çok büyük bir kazanç. Yen bir transfer gibi görmemiz lazım. Keza Sinan da öyle. Ellerinden geleni yapıyorlar. Oyuncularımızdan istediğimiz şeyleri alıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.