Güler, “Sizlerden manevi destek istiyoruz “

Güler, “Sizlerden manevi destek istiyoruz “

Hodri Meydan Derneği Sarıbay’ı ziyaret etti Hodri Meydan Derneği Başkanı Enver Güler ve yönetimi CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı makamında...

Hodri Meydan Derneği Sarıbay’ı ziyaret etti

 

Hodri Meydan Derneği Başkanı Enver Güler ve yönetimi CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Yöneticileri Bilgi Dehmen, Selim Yıldız ve Hikmet Koçoğlu’da yer aldı.

AMACIMIZ FARKLI

Yıllardır tirübünde olduklarını söyleyen Hodri Meydan Dernek Başkanı Enver Güler, “Tabiki Kocaelispor bizim için çok önemli ancak biz sadece 22 kişinin koşturduğu bir topun takipçisi değiliz. Bizim amacımız farklı. Bu kentte yanlış yönlendirilen çok sayıda genç var. O gençlere yardımcı olmak istiyoruz. Sizlerden de manevi destek istemeye geldik” dedi. Dernek hakkında bilgi veren Güler, “2 senede bir olağan kongremiz gerçekleşecek. Derneğimizde demokrasi olsun, üyeler kimi istiyorsa onu başkan seçsin istiyoruz” ifadelerini kullandı. Güler son olarak Sarıbay’ı Kocaelispor maçlarına davet etti.

SİZLERE GÜVENİYORUM

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Ben sizlere inanıyor ve güveniyorum. Sosyal açılımları olacak olan bir dernek olacağınızı düşünüyorum. Bizlerde elimizden ne gelirse yapmaya, sizlere yardımcı olmaya hazırız” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.