GTÜ ‘ye Araştırma Teşvik Ödülü

GTÜ ‘ye Araştırma Teşvik Ödülü

  Gebze Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Bölüm Başkanı Doç Dr. Tunahan Çakır ODTÜ Prof. Dr. Mustafa N. Parlar Eğitim ve Araştırma Vakfı...

 

 

Gebze Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Bölüm Başkanı Doç Dr. Tunahan Çakır ODTÜ Prof. Dr. Mustafa N. Parlar Eğitim ve Araştırma Vakfı tarafından verilen "Araştırma Teşvik Ödülü" nü almaya hak kazandı. 

Türkiye'nin 10 Araştırma Üniversitesi arasında açıklanan ve ülke bilimine güçlü araştırmacılar yetiştirme hedefinde olan Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) bir ödüle daha layık görüldü. Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Prof. Dr. Mustafa N. Parlar Eğitim ve Araştırma Vakfı tarafından her yıl verilen "Araştırma Teşvik Ödülü"nü alan bilim adamları arasında GTÜ Biyomühendislik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tunahan Çakır’da yer aldı. Araştırmalarıyla ilgili bilim alanın gelişmesine katkıda bulunan, bu alanda ülke sorunlarının çözümüne yardımcı olan 40 yaşın altındaki genç araştırmacılara verilen ödül Çakır'a biyoinformatik ve sistem biyolojisi alanında şimdiye kadar yaptığı araştırmalar ve önümüzdeki yıllarda gerçekleştireceği araştırmaların hepsi dikkate alınarak verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.