GTÜ Biotecnica 2018’e katıldı

GTÜ Biotecnica 2018’e katıldı

   **Gebze Teknik Üniversitesi Biyoteknoloji Enstitüsü, İstanbul Lutfi Kırdar Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenen Biotecnica2018 Fuarına katıldı. Gebze...

 

 

 

**Gebze Teknik Üniversitesi Biyoteknoloji Enstitüsü, İstanbul Lutfi Kırdar Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenen Biotecnica2018 Fuarına katıldı.

 

Gebze Teknik Üniversitesi Biyoteknoloji Enstitüsü, İstanbul Lutfi Kırdar Kongre ve Fuar Merkezinde 19-21 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenen Biotecnica2018 Fuarında standını kurucuları üniversite  öğretim üyelerinden Doç. Dr. Tunahan Çakır, Dr. Öğr. Üyesi Saliha Durmus ve Prof. Dr. Erdoğan Sevilgen olan Phi-Tech Şirketiyle paylaştı.

Fuar boyunca standımızı Aselsan, Onko Kocsel ve Implantek gibi firmalar ile Katar Kalkınma Bakanlığı, Moleküler Biyoloji Derneği gibi kurumlar ziyaret etti, mevcut ve potansiyel işbirlikleri konuşuldu. Ayrıca ayni tarihlerde fuar ile entegre olarak TUSEB himayelerinde düzenlenen ve Biyoteknoloji Enstitü Müdürü Prof. Dr. Işıl Kurnaz ’in Bilim Kurulu’nda bulunduğu ve oturum moderatörlüğü yaptığı “Biyoteknolojik İlaçlarda Gelecek ve Türkiye Sempozyumu”na katılım gösterildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.