GTO’dan Dilovası’na önemli proje

GTO’dan Dilovası’na önemli proje

 Gebze Ticaret Odası tarafından yaptırılan Dilovası Halk Eğitim ve Kültür Merkez Hizmet Binası’nın temeli gerçekleştirilen törenle atıldıGebze...

 

Gebze Ticaret Odası tarafından yaptırılan Dilovası Halk Eğitim ve Kültür Merkez Hizmet Binası’nın temeli gerçekleştirilen törenle atıldı

Gebze Ticaret Odası tarafından Dilovası’na yaptırılan Dilovası Halk Eğitim ve Kültür Merkez Hizmet Binası’nın temeli bugün gerçekleştirilen törenle atıldı. Temel atma törenine Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Esenler Kaymakamı olan eski Dilovası Hulusi Şahin, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Alkan, MHP Dilovası İlçe Başkanı Cihan Sevinç, mahalle muhtarları, GTO Yönetim Kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

 

BİRÇOK PROJEYE İMZA ATTIK

Temel atma töreninde ilk olarak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler konuşma yaparak, “Programa katılan herkese teşekkür ediyorum. Dilovası Halk Eğitim ve Aile Sağlık Merkezi’nin binasının temeli Cuma günü atıldı. Bugün temeli atılan binanın kurbanını keseceğiz. Oda olarak hem bölge hem de ülkenin kalkınması için birçok projeye imza attık. Bizler için çok önemli bir proje. Bu projede Cemil Yaman, Osman Akbulut’a ve son olarak Hulusi beye teşekkür ediyorum. Hulusi Beye bölge adına teşekkür ediyorum.

 

E-SINAV MERKEZİ AÇIYORUZ

Dilovası halkı için ilk olarak irtibat bürosu açtık. Dilovası’nda bankaların açılmasına vesile olduk. Oda faaliyetleri olarak GTO olarak eğitime çok ama çok önem veriyoruz. Eğitim olmazsa olmazımızdır. Türkiye’de eğitimde hep ilkleri yaptık. Amacımız geleceğine ve ülkesine sahip çıkan bilinçli nesiller yetiştirmek. Gebze OSB ve GTO olarak 21 bin m2 kapalı alan bir koleji bölgeye kazandıracağız. Türkiye’de hiçbir ilçede E-sınav merkezi yok. E-Sınav merkezini Gebze’ye açıyoruz. Başta il ve ilçe milli eğitim müdürlerine teşekkür ediyorum.

 

12 BİN ÖĞRENCİYE SEMİNER

Bilişim Vadisi’nin de ortağıyız. Bilişim Vadisi’nin kuruluş yeri Gebze Ticaret Odası’dır. Bugünden düşünerek oraya nitelikli eleman yetiştirmek zorundayız. Bir bilişim lisesinin protokolünü imzaladık. Oda olarak eğitime çok önem veriyoruz. Uygulama bilişim eğitimleri sonucunda 630 kişi kendi işini kurdu, kendi işinin patronu oldu. Madde bağımlılığı yaşı 11-12 yaşa üştü. Biz bunları daha önceden görerek kullanırsan kullanılırsın projesi ya 12 bin 450 öğrenciye ulaşarak seminer verdik. İhtiyaç sahipleri ile her ramazan ayında aynı sofrada olduk. Bir kitap da senden olsun diye bir kampanya başlattık.

 

ÜLKENİN HERYERİNDE OLDUK

Ülkenin her yerine yetiştik. Soma’da, Hopa’da ne olduysa hep orada olduk. Halk eğitim merkezinin olmasının en büyük nedeni Hereke Halıların bir daha üretilmesini istiyoruz. Gebze bölgesine 5 tane 112 acil servis merkezi açtık. Çayırova’ya da bayramdan sonra Türk Kızılay’a 600 m2 bir şube binası yapıyoruz. Burs yardımları konusunda 300 bin TL GTÜ öğrencilerine burs sağladık. Ayrıca 450 üniversite öğrencisine burs veriyoruz. 15 Temmuz bir hain darbe girişimi oldu. Milli irade gereken cevabı verdi. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. 365 oda arasında 15 Temmuz Şehit Ailelerine yapılan yardımda yedinci oda olduk.” dedi.

 

GTO’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Nail Çiler’in ardından Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar bir konuşma yaparak, “Bugün burada Dilovası Halk Eğitim Merkezi ve Toplu Sağlık Merkezi’nin temeli atıyoruz. 3 yıldan beri Dilovası’na hizmet vermekten onur duyuyorum. İlçemizi yakın gelecekte bölgenin parlayan yıldızı yapacağız. Halk Eğitim Merkezi’nin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Başkan Toltar’ın ardından Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin bir konuşma yaparak, “GTO bir sosyal sorumluluk projesi gereği bir sağlık ocağı yapmayı planlıyordu. Bu projeden haberim olunca Nail Çiler’le görüşerek halk eğitim merkezinin olmasını istedim. Tek arsa üzerinde hem aile sağlık, hem halk eğitim merkezinin olmasını talep ettik. Ortaya çok güzel bir proje çıktı. Projenin yapımı için başta GTO ve tüm kurum ile kuruluşlara teşekkür ediyorum.” dedi.

 

DİLOVASI’NA VİZYON KAZANDIRACAK

Son olarak Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan konuşarak, “Dilovası ilçesi yeni bir ilçe olup hizmete susamış bir ilçe. Halk Eğitim ve Aile Sağlık Merkezim binasının temeli atmak için bugün bir araya geldik. Halk Eğitim Merkezimi uygunsuz şartlarda hizmet verdi. Bu bina ile halk eğitim merkezimiz daha iyi hizmet verecektir. Bu merkezin ilçeye güzel bir vizyon kazandıracak.” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Dilovası Halk Eğitim ve Kültür Merkez Hizmet Binası’nın temeli için kurban kesilerek dualar edildi.

 

 

 

 

 

Medicalpark’a yeni genel cerrah!

Deneyimli, başarılı hekim kadrosuyla, tıbbi altyapısıyla Gebze’de yaklaşık 7 yıldır hizmet vermeye devam eden Medical Park Gebze Hastanesi, kadrosunu güçlendirmeye tüm hızıyla devam ediyor. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İrfan Başoğlu hasta kabulüne başladı. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi mezuniyeti ardından ihtisasını Bakırköy Dr. Sadi Konuk EAH Genel Cerrahi Kliniği’nde tamamlayan Dr. Başoğlu,  Kocaeli Tabip Odası ve Türk Cerrahi Derneği üyesidir. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İrfan Başoğlu’nun uzmanlık alanları:

·         Laparoskopik ve açık fıtık cerrahisi (kasık fıtığı, göbek fıtığı, kesi yeri fıtığı)

·         Safra kesesi ve safra yolu cerrahisi

·         Tiroid ve Endokrin Cerrahisi

·         Kolon rektum cerrahisi

·         Meme cerrahisi

·         Acil cerrahi

·         Laparoskopik ve Robotik cerrahi





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.