GOSB Teknopark’a Ödül

GOSB Teknopark’a Ödül

İSTANBUL EKONOMİ ZİRVESİ’NDEN:GOSB Teknopark’a Ödül İstanbul Ekonomi Zirvesi’nde düzenlenen İstanbul Altın Değerler Ödülleri’nde, 2017...

İSTANBUL EKONOMİ ZİRVESİ’NDEN:

GOSB Teknopark’a Ödül

 

İstanbul Ekonomi Zirvesi’nde düzenlenen İstanbul Altın Değerler Ödülleri’nde, 2017 Yılının En Başarılı Sanayi Teknoparkı, GOSB Teknopark oldu.

Türkiye'nin alanında uzman fikir önderleri ve kurum temsilcileri, ileri teknolojinin geleceğini tartışmak üzere geçtiğimiz haftalarda Çırağan Sarayı'nda bir araya geldi. Etkinlik kapsamında gerçekleşen konuşmalar ve sunumların sonrasında düzenlenen İstanbul Altın Değerler Ödül Töreni’nde ise, kendi alanının en iyisi 30’a yakın kurum ödül aldı.

Türkiye’nin lider organize sanayi bölgesi olan GOSB ve İsrailli teknoloji parkları üreticisi Tefen Group’un ortaklığında kurulmuş ve ülkemizdeki sanayi / teknoloji işbirliğinin önde gelen örneklerinden olan GOSB Teknopark ise, en başarılı sanayi teknoparkı ödülünün sahibi oldu.

 

Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nden aldığı sanayi know-how’ı ve üretim desteğini, ortakları arasında yer alan Kocaeli Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesi gibi farklı üniversitelerle gerçekleştirdiği işbirlikleri ile güçlendiren GOSB Teknopark’ta çoğunluğu yazılım şirketi, 140’a yakın firma faaliyet gösteriyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.