GOSB katılımcılarının ABD gezisi

GOSB katılımcılarının ABD gezisi

GOSB Katılımcıları  otomotiv sektörünün ABD’ye ihracatını artırmak amacıyla, Gebze Teknik Üniversitesi işbirliğiyle Amerika Birleşik Devletleri’ne...

GOSB Katılımcıları  otomotiv sektörünün ABD’ye ihracatını artırmak amacıyla, Gebze Teknik Üniversitesi işbirliğiyle Amerika Birleşik Devletleri’ne (ABD) “GOSB Otomotiv Teknolojileri – ABD Sektörel Ticari Heyeti” adı altında bir ziyaret düzenlendi.

Gebze Organize Sanayi  Bölgesi (GOSB) Yurtdışı Yatırımları projesi kapsamında, GOSB Katılımcıları için yurtdışında yeni yatırım ve iş birliği fırsatları yaratmak amacıyla çeşitli  faaliyetler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, otomotiv sektörünün ABD’ye ihracatını artırmak amacıyla, Gebze Teknik Üniversitesi işbirliğiyle Amerika Birleşik Devletleri’ne (ABD) “GOSB Otomotiv Teknolojileri – ABD Sektörel Ticari Heyeti” adı altında bir ziyaret düzenlendi. 22-29 Temmuz 2017 tarihlerini kapsayan programa, otomotiv sektörü için ürün ve hizmet üreten firmalar katılım sağladı.

GÖRÜŞMELER YAPILDI

Program kapsamında, San Francisco bölgesinde Starcamp, Autodesk, Google Waymo, Autotech Ventures, Plug&Play, Alta Motors ve Motiv Power Systems ziyaretleri gerçekleştirildi. BMW Ventures, Schneider Electric yetkilileri ve Hayward Ticaret Odası Başkanı ile görüşmeler yapıldı.

Chicago bölgesinde ise, Amerika pazarı iş geliştirme toplantıları kapsamında, Entmar Endüstri Kurucusu Murat Coskun, Büyük Peoria Ekonomik Geliştirme Konseyi- İş Dünyası Cazibe Merkezi Yöneticisi Kim Uhlig ve Intersect Illinois Yönetim Kurulu Başkanı Mark Peterson ile görüşüldü. Program, Automechanika fuarı ziyareti ile sonlandırıldı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.