GOSB KATILIMCILARI  APLUS firmasında bir araya geldiler

GOSB KATILIMCILARI APLUS firmasında bir araya geldiler

     GOSB katılımcıları 11 Mayıs 2017 Perşembe günü APLUS Hastane Otelcilik Hizmetleri A.Ş.’de bir araya geldi. Gebze Organize...

 

 

 

  GOSB katılımcıları 11 Mayıs 2017 Perşembe günü APLUS Hastane Otelcilik Hizmetleri A.Ş.’de bir araya geldi.

 

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) katılımcıları 11 Mayıs 2017 Perşembe günü APLUS Hastane Otelcilik Hizmetleri A.Ş.’de bir araya geldi.

Sanayici Sohbetleri toplantıları bu kez, APLUS Hastane Otelcilik Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Candan Göksu, Hastane Direktörü Cemalettin Yılmaz ve Fabrika Direktörü Metehan Ünalan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Misafirlerin fuaye alanında karşılanması ile başlayan organizasyonda, Katılımcılar, Fabrika Direktörü Metehan Ünalan tarafından yapılan sunum ve gruplar halinde yapılan tesis ziyareti ile APLUS firmasını yakından tanıma imkanı buldular. Toplantıya, Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaların temsilcilerinin yanısıra, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün ve GTÜ akademisyenleri de katılım gösterdi. Toplantı, toplu fotoğraf çekimi ile sonlandırıldı.

Bir sonraki toplantı, 14 Haziran 2017 tarihinde, Ulus Metal San. ve Tic .Ltd. Şti.’de gerçekleştirilecek.

APLUS  HAKKINDA

APLUS Hastane Otelcilik Hizmetleri A.Ş., Türkiye’de sektörün en dinamik ve en çağdaş kurumsal şirketi olan Acıbadem Sağlık Grubu’nun yapı taşlarından biri olarak 2006 yılında hayat buldu.

GOSB’da faaliyet gösteren APLUS Hijyenik Çamaşır Yıkama Fabrikası, hastane sektörüne ait çamaşırların temizliğini 2006 yılından bu yana güvenilir bir biçimde sürdürmekte.

APLUS GOSB Çamaşır Fabrikası, tam otomasyon sistemine sahip olup Avrupa'da 3, Türkiye'de ise bu sisteme sahip tek tesis.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.