GİRİB üyeleri Hasan Firar’a konuk oldu

GİRİB üyeleri Hasan Firar’a konuk oldu

  Giresunlu İş Adamları ve Bürokratları Derneğinin Her Cumartesi Sabahı Düzenlemiş olduğu kahvaltıya bu kez AYFİ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı...

 

 

Giresunlu İş Adamları ve Bürokratları Derneğinin Her Cumartesi Sabahı Düzenlemiş olduğu kahvaltıya bu kez AYFİ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Firar ev sahipliği yaptı. Yavuz Selim Mahallesinde bulunan Giresun Espiye Kurugeriş Derneğinde düzenlenen kahvaltıya Ankara’dan misafir olarak katılan Sayıştay Baş denetçisi Ahmet Ortak, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Aslantaş, Gebze eski belediye başkan yardımcısı Metin Gökçe, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Şükriye Kavran, Gebze Gazetesi Sahibi Yunus Kahraman, Haber Müdürümüz Mustafa Arslan ile dernek başkanları ve davetliler katıldı. Programda ilk olarak katılımcılar kendilerini tanıttı ve ardından da çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunuldu. Merkezi Giresun’da bulunan Deniz Yıldızları Derneği Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz de çalışmalardan bahsederek Mayıs ayında Eyüp’te yapılacak programa tüm katılımcıları davet eti.

GİRİB Başkanı Kemal Tokmak da programa ev sahipliği yapan Hasan Firar’a teşekkür ederek, kahvaltı programlarının bundan sonra da geleneksel olarak devam edeceğine değindi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.