GİRİB, STK’larla kahvaltıda buluştu

GİRİB, STK’larla kahvaltıda buluştu

Merkezi Gebze’de bulunan Giresunlu İşadamı ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) Gebze’deki Giresunlu STK’ları kahvaltıda buluşturdu. Toplantıda konuşan...

Merkezi Gebze’de bulunan Giresunlu İşadamı ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) Gebze’deki Giresunlu STK’ları kahvaltıda buluşturdu. Toplantıda konuşan Başkan Kemal Tokmak, GİRİB’in en önemli hedeflerinden birinin eğitim olduğuna dikkat çekti.

Gebze Teknik Üniversitesi içerisinde bulunan Kelebek kafe ve Restaurantta gerçekleşen toplantıya; Körfez Askerlik Şube Başkanı Albay Seyit Mehmet Fırat, Kandıra Nüfus Müdürü Bıyıkçı, Kandıra SGK Müdürü Mustafa Karakaya, Çayırova SGK Müdürü İbrahim Haliloğlu, Gebze Espiyeliler Dernek Başkanı Hüseyin Acar, Kocaeli Şebinkarahisarlılar Dernek Başkanı İlhan Avutman, Keşap Eğriambar Dernek Başkanı Mehmet Cömert, Yağlıdere Ortaköy Dernek Başkanı Abdurrahman Öztürk, Hisarcık Köyü Dernek Başkanı ve Meclis Üyesi Bahtiyar Öztürk, Hisarcık Köyü Dernek Başkanı Halil Gümüş, Tohumluk Köyü Dernek Başkanı Kenan Akıllı, Ulus Mahalle Muhtarı Hüseyin Akın, Gebze eski Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan, dernek yöneticileri, işadamları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Toplantıya Gebze MÜSİAD yönetimi de konuk oldu ve Başkan Nihat Ufuk Yıldırım, GİRİB gibi başarılı derneklerle bir arada olmak ve birlikte çalışmak istediklerini söyledi.

EĞİTİME BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ!

Katılımcıların kendilerini tanıtmaları ve birlikte yapılan kahvaltının ardından kısa bir konuşma yapan GİRİB Başkanı Kemal Tokmak, eğitime büyük önem verdiklerini söyledi. Geçen yıl 44 öğrenciye burs verdiklerini, bu rakamın bu yıl daha da fazla olacağını söyleyen Tokmak, ayrıca muhtarlar aracılığı ile Beylikbağı bölgesinde 80 civarında aileye kömür yardımında bulunduklarını belirtti. GİRİB olarak Beylikbağı bölgesinde bir etüt merkezi açmayı planladıklarını da söyleyen Tokmak, burada da yüzde 20 civarında kontenjanın bölgedeki fakir aile çocukları için ayrılacağını vurguladı. Daha sonra yapılan uzun sohbetin ardından katılımcılar Gebze Teknik Üniversitesi içerisindeki eşsiz güzellikte doğa yürüyüşü yaptılar.






HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.